English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 21 April 2005, 12:46   #1
MainVoid
 
Posts: n/a
Unhappy Mouse doesn't work

Hello all!
Previously, I'm sorry for my English!
I tried to find on the forum somthink from this theme, but i didn't have a success.
In game k240 does not work mouse, with the beginning of emulation it moves, while in game itself - already no. *..adf I took here: http://gremlinworld.emuunlim.com/amiga.htm I use.
I use Winfellow_.alpha_.v0.4.2_.build_1_.directx3_.snapshot_2000_10_07
In winfellow_.alpha_.v0.4.4_.build_1_.directx5 game not at all wants to be started: (
Please, help me!
 
Old 21 April 2005, 13:07   #2
MainVoid
 
Posts: n/a
I use Logitech with default XP drivers. I have directx 9.0
Please, help o_O
 
Old 21 April 2005, 13:22   #3
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,402
I don't think many people here use WinFellow anymore, why don't you try WinUAE instead?
Belgarath is offline  
Old 21 April 2005, 13:36   #4
MainVoid
 
Posts: n/a
I tried recently, mouse there does not work too
 
Old 21 April 2005, 13:45   #5
MainVoid
 
Posts: n/a
I don't confident in the configuration of my winuae. Can someone will give to me his congig? And what kickstar i must to use?

Last edited by MainVoid; 21 April 2005 at 15:57.
 
Old 21 April 2005, 17:36   #6
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
Hi MainVoid,

I would like to have a look at your file "fellow.log"? Can you send it to me? My email address is worfje@gmx.net. Maybe i can get some information out of this.

I can confirm the problem, i tried K240 and got the same issue. When getting into the 'menu', the mouse gets stuck and graphics stop. It has something to do with the sound, because when disabling sound, the game unfreezes.

Can you confirm the above at your system?

Greetings,

Worfje

P.S.: don't believe Belgarath, he hasn't seen the number of downloads of WinFellow
Worfje is offline  
Old 21 April 2005, 17:51   #7
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,402
Just because people download it doesn't mean they are using it

Seriously I always used to prefer Fellow over UAE and I hope one day WinFellow trashes UAE and take's it's place as the number one Amiga emu again! (sorry toni)
Belgarath is offline  
Old 21 April 2005, 18:08   #8
MainVoid
 
Posts: n/a
Okay, I already sent it! I tried to turn off the sound, as you said, but i have steel see "freeze" image I hope you help me!
In fellow.txt find "ImouseDrvShutdown" - here is the trouble, i think?
P.s. Both emulators seem me convenient It is good what we have a choise.
 
Old 21 April 2005, 18:26   #9
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
I have looked into the log files. Unfortunately, you cut off the system specific information, maybe it was hardware related. From the files, there was nothing which could explain the problem. I have asked Petter (the creator of Fellow) for help. If i hear something from him, i'll let you know.
Worfje is offline  
Old 22 April 2005, 07:01   #10
MainVoid
 
Posts: n/a
I do not know that I did but everything works, I simply rummaged in the configuration something and now all works, great thanks for help!
I go game now )
 
Old 22 April 2005, 19:26   #11
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
If you remember or again run into the problem, please let me known!
Worfje is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can a Commodore mouse work as an Amiga mouse? Akira support.Hardware 6 11 August 2012 18:01
Zool 2 just doesn't work apachacha support.WinUAE 7 24 July 2011 18:43
XetecCDFS doesn't work! TjLaZer request.Apps 17 14 July 2008 17:46
A500 doesn't work Jan support.Hardware 6 07 May 2003 15:48
WinFellow doesn't work Ian support.WinFellow 5 03 May 2003 22:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07208 seconds with 13 queries