English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 08 July 2001, 20:07   #1
Jol
 
Posts: n/a
O & P keys in fellow

Bit of a strange one this. When using Winfellow I find that the O & P keys on the keyboard do not work.

Anyone else get this or know how to fix it?
 
Old 09 July 2001, 09:49   #2
ptrchiappe
Registered User
ptrchiappe's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Cagliari / Italy
Age: 56
Posts: 186
Send a message via AIM to ptrchiappe
Are you sure you are not using a joystick emulation that uses those two keys?

I ask because i've noticed on WinUAE that i have no working arrow keys if i select to emulate the joystick with them.
ptrchiappe is offline  
Old 09 July 2001, 13:35   #3
Drake1009
Registered User
Drake1009's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Denmark
Posts: 2,284
As far as I know the O and P keys aren't emulated in the joystick in Winfellow. And I've had that problem too, it's darn annoying because that prevents you from playing text adventure games, and some games with passwords would get hard using since they might contain O or P
Drake1009 is offline  
Old 09 July 2001, 13:51   #4
ptrchiappe
Registered User
ptrchiappe's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Cagliari / Italy
Age: 56
Posts: 186
Send a message via AIM to ptrchiappe
Looking at the file mapping.key (a simple text file), i've seen that the keys O and P are used to make autofire0 and autofire1 in the joystick1 configuration so that could be where the problem lies.

Try changing that with two keys you don't use with the joystick1.
ptrchiappe is offline  
Old 09 July 2001, 14:37   #5
Drake1009
Registered User
Drake1009's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Denmark
Posts: 2,284
Hmmm I didn't think of looking there. Thanks
Drake1009 is offline  
Old 13 July 2001, 13:54   #6
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
But be careful anyway!

I found out that if you set some bogus key names for the "new" autofire keys, the defaults ('O' and 'P') are re-used!
What worked perfectly for me was to set BOTH autofire keys to GRAVE in 'mapping.key'. This is a dead accent key on some non-US keyboards.
Usually, you never need it, and you have your 'o' and 'p' keys back afterwards - what do you want more?

Last edited by andreas; 13 July 2001 at 22:54.
andreas is offline  
Old 13 July 2001, 15:55   #7
Drake1009
Registered User
Drake1009's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Denmark
Posts: 2,284
I tried looking through my file and found that the only thing O and P were assigned as were the keys O and P, yet they still don't work.
Drake1009 is offline  
Old 13 July 2001, 16:30   #8
Jol
 
Posts: n/a
Thumbs up

It Works!

Changed the lines in the mapping.key:

JOYKEY1_AUTOFIRE0 = GRAVE
JOYKEY1_AUTOFIRE1 = GRAVE


I dont know why it works but it does

Thanks all
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello fellow enthusiasts DTention Member Introductions 1 12 June 2012 04:08
A1000 keyboard-keys compatible with Cherry keyboard-keys? Centerguy support.Hardware 5 09 August 2010 00:56
North & South keys LaundroMat support.Games 2 06 July 2005 22:46
The Keys To Maramon, Magic Candle 1&2 & The Third Reich CodyJarrett request.Old Rare Games 10 08 November 2001 08:31
Fellow enigma support.WinFellow 6 12 June 2001 00:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06624 seconds with 15 queries