English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 16 September 2019, 19:14   #61
ross
Per aspera ad astra

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 49
Posts: 2,028
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Can you really duplicate it? Not happening when copying to RAM disk? And so on..
This is frustrating.
I have tried many other times and it works always right.

I remember perfectly the steps that I did since it was the first time I launched the environment with the latest alpha version downloaded.

The only unusual thing I noticed is that it didn't give me the usual message "attention this is a beta version etc etc".
But I thought the reason was that I had just launched a beta made the very same day of the previous one, but an hour later (19:xx vs 18:xx)

Soon after I launched a DevPac session and then DOPUS.
I uploaded the IPF from the control panel.
I created a folder in HD1 (a directory in HOST) from DOPUS (which I usually don't do because I create folders directly from the HOST) and started copying the files in IPF disk into it.
3/4 files copied normally, then I saw that the copy didn't go ahead.
I called the debugger and it was looped in the code I posted..

But now I can't reproduce the problem anymore, so I give it up and if ever the system get stuck again I'll let you know

The ROM locations posted is of no help in any way?
ross is offline  
Old 18 September 2019, 10:45   #62
ross
Per aspera ad astra

ross's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Crossing the Rubicon
Age: 49
Posts: 2,028
Ok, last evening I fiddled with uae.resource and get into a way to consistently crash WinUAE.
I PM you the code, it's not significative and irregular... not that a well written code can crash WinUAE
ross is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debugger updates (was: WinUAE Debugger HH PC history) selco support.WinUAE 8 14 March 2018 22:27
Debugger doesn't work Dr. MefistO support.WinUAE 16 26 December 2015 21:00
Trapped II - doesn't start John Dough support.Games 1 22 February 2014 12:54
Winuae doesn't want to start sometimes apachacha support.WinUAE 6 01 January 2012 15:20
Remus doesn't start KillaByte support.Apps 36 09 August 2011 16:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05987 seconds with 16 queries