English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 09 February 2020, 22:04   #1
arnljot
Registered User
arnljot's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Oslo
Posts: 73
OSX Mouse problem

FS-Uae 3.0.2

If I leave mouse at default on my mac book pro, I can't double click. Single click almost works, meaning it sometimes works. Clicking madly on the mouse might give me a double click...
[ Show youtube player ]

If I set the mouse to my BLE mouse:
[ Show youtube player ]

It works ok when FS-UAE is active, but when I cmd-tab out of it to do something in osx, the mouse inside fs-uae still reacts, which can lead to catastrophic errors on the amiga side.
arnljot is offline  
Old 10 February 2020, 10:59   #2
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 37
Posts: 3,523
Try disabling FS-UAE Input monitoring.

Settings > Security & Privacy > Input Monitoring.
Hewitson is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse click problem with cintiq companion and virtual mouse driver donmikko support.WinUAE 9 19 February 2017 12:32
OSX - 2.8.1u3 and 2.7.16dev mouse issues esc support.FS-UAE 10 02 February 2017 19:35
A1200 mouse problem Amigamech support.Hardware 10 27 January 2012 01:36
Problem with mouse greendayz support.Hardware 3 04 February 2009 00:50
mouse problem Tex support.WinUAE 1 01 February 2003 13:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06163 seconds with 15 queries