English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 01 July 2018, 01:32   #1
remotenemesis
Registered User

remotenemesis's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Fremont, CA, USA
Posts: 19
Setting up a ClassicWB install on 8GB CF (FS-UAE/OSX)

I've setup a basic ClassicWB ADVSP install running on macOS in FS-UAE which I'd like to copy over to an 8GB CF. I'm not sure whether I'm doing something wrong with ClassicWB or with FS-UAE so I thought I'd start here and see if this sounds familiar to anyone.


A disk icon for the CF shows up Workbench but MyFiles:Install/LargeHD/HDInstTools shows no drives whatsoever.


I was able to Quick Format the disk with FFS and I later installed SFS, neither of which helped.



Any ideas? Thanks!
remotenemesis is offline  
Old 01 July 2018, 01:56   #2
idrougge
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Stockholm
Posts: 3,640
http://eab.abime.net/showthread.php?t=91910
idrougge is offline  
Old 01 July 2018, 09:42   #3
remotenemesis
Registered User

remotenemesis's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Fremont, CA, USA
Posts: 19
Thanks for that... however still no devices detected. I was already able to format the drive using FFS from within ClassicWB. So I don't think it's permission related.
remotenemesis is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
8gb compact flash install Signman support.Hardware 4 06 December 2016 15:27
Unable to install ClassicWB UAE, hangs after Storage disk StarQuake support.FS-UAE 3 11 July 2016 23:37
8GB or 16GB CF card with ClassicWB ADVSP TronPlayer support.Hardware 14 28 August 2014 01:31
FS-UAE for OSX 10.5.8, help! amiman99 support.FS-UAE 3 30 June 2014 19:18
Mount CD on fs-uae OSX to install OS3.9 elowan support.FS-UAE 28 14 January 2013 16:17

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06695 seconds with 14 queries