English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad > project.Killergorilla's WHD packs

 
 
Thread Tools
Old 14 August 2010, 19:07   #1
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 42
Posts: 1,275
Send a message via MSN to alkis21
ERRORS: Breathless and Gobliins 2

I find it very annoying when a game runs fine on WinUAE but not on my real Amiga. Wouldn't it make more sense if the emulator was less effective than the real thing?

I'm experiencing weird problems with two games that work with no problems on WinUAE but give me different screens on Amiga, and I was wondering if anyone could help. Identical hard disk setup. I unzipped both titles on the Amiga and I tried disabling the PRELOAD option with the same result.

Breathless

Before everything else, I get a black screen with the following message in red letters: "PLEASE INSERT BREATHLESSl" (the last character looks like a lower case L). I do not get that on WinUAE.

Gobliins 2

I get a screen to select the language, I press '3' for English (or another language) and the game returns to Workbench with no message. Again, this screen does not even appear on WinUAE!

Fears AGA & CD32

Both games go up to the point where the action is supposed to begin (I even have the time to catch a glimpse of the shotgun) and then they quit to Workbench with an Illegal Instruction ($10).

Last edited by alkis21; 14 August 2010 at 19:27.
alkis21 is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 August 2010, 19:18   #2
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
What are the specs of your real Amiga?
TCD is offline  
Old 14 August 2010, 19:21   #3
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 42
Posts: 1,275
Send a message via MSN to alkis21
A1200, 68020, 10mb Ram.
alkis21 is offline  
Old 14 August 2010, 19:23   #4
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Every extra stuff (CF card etc) disabled?
TCD is offline  
Old 14 August 2010, 19:24   #5
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 42
Posts: 1,275
Send a message via MSN to alkis21
I use SUBWAY, which is disabled when Workbench begins.

EDIT: I added one more game to my first post, somehow it got deleted before.
alkis21 is offline  
Old 14 August 2010, 19:33   #6
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Okay, since they work in WinUAE as you say, I'm quite sure that it's not KG's installed version that causes the problem on your machine. Given that three games already gave you errors, there might be a problem with your setup that Wepl might want to have a look at. You should report them on http://mantis.whdload.de. Hopefully someone with a similar setup will check if they work or not.
TCD is offline  
Old 14 August 2010, 19:46   #7
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 42
Posts: 1,275
Send a message via MSN to alkis21
Thanks for trying to help. I should mention I'm in the process of checking every single game of my project, I have checked more than 1500 games and the ones I mention above are the only ones I have problems with... so my setup is usually effective. Well, there was also Star Trek but I installed that one from the floppies.
alkis21 is offline  
Old 14 August 2010, 19:49   #8
TCD
Global Moderator

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Don't get me wrong, I'm just saying that if the game runs in WinUAE the installed version should be fine It's more likely something in WHDLoad or the slave that gets triggered on your machine which causes the problem.
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gobliins 2 GERMAN Disk 2 [cr FLT] 100% andreas request.Old Rare Games 5 13 October 2009 08:29
Gobliiins, Gobliins 2; Goblins 3 haynor666 HOL contributions 3 19 August 2008 22:03
Gobliins 2/Goblins 3 WHD form original disks haynor666 request.Old Rare Games 3 02 July 2003 19:36
Gobliins 2 Unregistered support.Games 2 18 July 2002 15:08
Gobliins 2 - The Prince Buffon haynor666 request.Old Rare Games 3 02 June 2002 21:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14697 seconds with 12 queries