English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad > project.Killergorilla's WHD packs

 
 
Thread Tools
Old 06 December 2007, 16:27   #81
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Quote:
Originally Posted by Hungry Horace View Post
where's the december requests?
Just dump them in here, I'll update the thread title


Quote:
cant beleive im asking for these (i have my reasons!) - cant find them in previous packs, and apparently they have installs.

Graham Gooch World Class Cricket
Graham Gooch World Class Cricket Test Match
Graham Gooch's Second Innings
These are all in the next pack, I've done them already

GrahamGoochSecondInnings_v1.0.zip
GrahamGoochWorldClassCricket_v1.0.zip
GrahamGoochWorldClassCricketSpecialEdition_v1.0.zip
killergorilla is offline  
AdSense AdSense  
Old 07 December 2007, 15:16   #82
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 36
Posts: 2,474
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
I'll update the thread title
take your time with that why not




Quote:
These are all in the next pack, I've done them already

might have to ask for a little favour on IRC some time soon .



i noticed Super StreetFighter II Turbo is a corrupt pack on whdownload.com - not that i even like the game.

could anyone confirm if this is the case from the full KGWHD packs? dont have the time / bandwidth to whore them atm.


i is span... i mean.. thanking you KG.
Hungry Horace is offline  
Old 07 December 2007, 15:26   #83
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Fixed the title

As for SSF2T, it needs to be unpacked on an amiga as one of the filenames has a * in it.

I suspect you are unpacking it in windows! YOU SLAG!
killergorilla is offline  
Old 07 December 2007, 15:27   #84
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,626
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post

I suspect you are unpacking it in windows! YOU SLAG!


Yep, both archives from KGWHD & WHDownload are OK.
Retro-Nerd is offline  
Old 07 December 2007, 15:27   #85
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 36
Posts: 2,474
:S

well... like... err.. yeah . good to know KG.

not my fault if winuae-kaillera stuff all gets done on my PC! sorry boss!


does explain why my attempted install also didnt work. Im sure i would know all this if i actually gave a toss about Streetfighter games. As it stands however, i dont.


edit: i have a funny feeling this is gonna cause me some grief since i have been trying to use pc folders instead of HDFs for my packs

Last edited by Hungry Horace; 07 December 2007 at 15:33.
Hungry Horace is offline  
Old 07 December 2007, 15:50   #86
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
I use pc folders to play all my whdload games, it won't cause a problem as long as you initially extract it within an amiga environment.
killergorilla is offline  
Old 07 December 2007, 15:51   #87
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 36
Posts: 2,474
i only meant SFIIT might be a pain.

everything else has been a piece of piss thanks to your packs and a pack-loading GUI i made.

-almost- drop in and play!
Hungry Horace is offline  
Old 07 December 2007, 18:59   #88
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,900
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
I use pc folders to play all my whdload games, it won't cause a problem as long as you initially extract it within an amiga environment.
Damn I didn't know that
I always extract or install new WHDLoad slaves on an Amiga environment to avoid file system issues.
That could have saved me a shitload of time when I redid all the hdf's for the Xbox.
Retroplay is offline  
Old 07 December 2007, 21:59   #89
Kristian95
A4000T owner :)
Kristian95's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: California, USA
Age: 42
Posts: 498
KG where you able to figure out the problem with the slow slave for Battlehawks 1942 ???
Kristian95 is offline  
Old 07 December 2007, 22:59   #90
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
I don't understand that happen me with KG packs in ClassicWB UAE.I have found more games that don't work to me beside of F-19,some of them:Tangram,Shadow of the Beast,Shadow Fighter,GuySpy...they are approximately a 5% of all that don't work.

I have tried to descompress some game in ClassicWB instead of from Windows but the result is the same.Most peculiar is those problematic games work ALL in my real A1200 and the A1200 games were copied of those of Windows!

Maybe I have made some atrocity but anyone has the same games with errors that me(in WinUAE)?
frikilokooo is offline  
Old 07 December 2007, 23:11   #91
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Kristian95: I asked Galahad about it, he said he'd look in to it!

Frik: not sure what to say, I can't reproduce the error, sounds like a problem with your WB setup and the newicons program or something... or maybe WinUAE? I've no idea!
killergorilla is offline  
Old 07 December 2007, 23:23   #92
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
I play coverall in my a1200 so it's not problem but I will continue investigating
frikilokooo is offline  
Old 08 December 2007, 02:04   #93
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 36
Posts: 2,474
your not alone frikilokooo

i've had some strange problems with classic wb and whdload.... i could work out if it was 16.8, the install, the hardware, or a component of classic wb that was causing the problem.... sometimes it would just disappear! (like the Dalek Attack bug i reported :S )

the fact that the bugs seem to disappear now and again only adds to the confusion!
Hungry Horace is offline  
Old 08 December 2007, 10:21   #94
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
Quote:
Originally Posted by Hungry Horace View Post
sometimes it would just disappear! (like the Dalek Attack bug i reported :S )
Do you talk about to that the game icon disappears?that's my problem.

I have made something rare because before Unreal worked to me and now no!Maybe is WHDLoad 16.8.

I'm going to install the new ClassicWB,maybe it solves the problem.
frikilokooo is offline  
Old 08 December 2007, 11:52   #95
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
My ClassicWB already is updated.The same games fail
frikilokooo is offline  
Old 08 December 2007, 12:21   #96
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
These might not help but they can't hurt...

Which version of ClassicWB are you using?

How are you unpacking the games?

Which version of WinUAE are you using?

What OS are you using?
killergorilla is offline  
Old 08 December 2007, 13:02   #97
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
ClassicWB UAE v21F.

I usually unpack the games with WinRAR but I've tried from ClassicWB with WizARC v.1.1b with the same result.The same games works in my A1200 as I already said.

WinUAE 1.4.4.

I use Workbench v3.1 rev 4.42(1996)(ESCOM) and
KS ROM v3.1 (A1200) rev 40.68 (512k)


Thanks KG to help me.
frikilokooo is offline  
Old 08 December 2007, 13:28   #98
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: #pspuae chatroom
Age: 36
Posts: 2,474
Quote:
Originally Posted by frikilokooo View Post
Do you talk about to that the game icon disappears?that's my problem.


no dalek attack would quit after the sewer level on one of my HD setups for the a1200. when i installed classicwb fresh onto my 1 gig CF card, it started working fine!
Hungry Horace is offline  
Old 08 December 2007, 13:31   #99
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Quote:
Originally Posted by frikilokooo View Post
ClassicWB UAE v21F.

I usually unpack the games with WinRAR but I've tried from ClassicWB with WizARC v.1.1b with the same result.The same games works in my A1200 as I already said.

WinUAE 1.4.4.

I use Workbench v3.1 rev 4.42(1996)(ESCOM) and
KS ROM v3.1 (A1200) rev 40.68 (512k)


Thanks KG to help me.
Have you tried them under a non-p96 setup?
killergorilla is offline  
Old 08 December 2007, 14:06   #100
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,117
yes,I've tried.

Don't worry.it's my fault because nobody happens the same thing.
frikilokooo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
KGWHD - KG's WHDLoad Requests - August 2007 Anubis project.Killergorilla's WHD packs 28 11 September 2007 22:30
KGWHD - KG's WHDLoad Requests - May - June 2007 Anubis project.Killergorilla's WHD packs 113 03 July 2007 17:23
KGWHD - KG's WHDLoad requests - April 2007 Anubis project.Killergorilla's WHD packs 100 23 April 2007 00:30
KGWHD - KG's WHDLoad requests - March 2007 Anubis project.Killergorilla's WHD packs 128 29 March 2007 12:27
KGWHD - KG's WHDLoad requests - February 2007 Anubis project.Killergorilla's WHD packs 12 05 March 2007 10:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.24975 seconds with 12 queries