English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 25 March 2015, 13:44   #21
Pleng
 
Posts: n/a
That would unfortunately mean losing the CD Audio tracks.
 
AdSense AdSense  
Old 25 March 2015, 15:37   #22
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,525
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by Pleng View Post
That would unfortunately mean losing the CD Audio tracks.
Indeed. However alot of games, have a full back mode and play the original music if they are normal amiga game ports.
FOL is offline  
Old 25 March 2015, 15:42   #23
Pleng
 
Posts: n/a
Yea. The first game I was wanting to play was Bubba 'n' Stix. In the floppy version you have to choose between music or SFX, but in the CD version you get both.
 
Old 25 March 2015, 20:46   #24
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 1,223
I remember these options on games. Always assumed it was due to memory on Amiga you couldn't have both lol
lesta_smsc is offline  
Old 26 March 2015, 08:29   #25
Pleng
 
Posts: n/a
Nope. It was due to the Paula sound chip 'only' being able to play 4 sounds at any one time. In the CD32 versions the music could be premixed and played via the CD's audio output, freeing Paula up for the sound effects.
 
Old 12 April 2015, 21:58   #26
endre1952
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Hungary
Posts: 47
I'm trying to use this on my Samsung Galaxy Ace 4 phone with an Ipega bluetooth gamepad. The joystick fire button doesn't seem to work on this phone, not even using the virtual buttons. How do I get it to work?
endre1952 is offline  
Old 15 June 2015, 10:36   #27
foleyjo
 
Posts: n/a
Hi Lubomyr
First I want to just say thank you for all the ports you are doing I've had fun this weekend playing around with them,
I have a couple of issues/questions that I wanted to run by you.

1a - Will you be doing any more with thus emulator? I am using an MX3 TV box and this emulator works great on it. I am using a hd-dir of my real amiga and this is the only one of the emulators that gives me an experience just like being on the real thing. The resolution on the others is very flickery and the compatibality isn't as good. I can also get AB3d2 TKG and Breathless running real well on this. The main thing I'd like to see is the rest of the options in the gui menu implimented.

1b - If no more is to be done which of the ports would you recommend I follow your progress on?

2 - Real mouse control - I understand android os doesn't let you hide the mouse but can it be made so the amiga cursor follows the android cursor? In workbench it follows it fine but in games it looses it. Many times in something like Cannon fodder I was looking at the wrong arrow

3 - Keyboard controls - Is there a way to use cursor keys on a usb keyboard so they behave like real amiga cursor keys withot having to remap the joystick controls? Some games I can't play because I need to use cursor keys and currently there is no way to change to them. In your other emulators where the guis are finished (UAE4All2.0) I have to keep switching between custom controls.

4 - 2 Players -will this ever be possible?
 
Old 15 June 2015, 21:05   #28
lubomyr
AMIGA EMU DEV
lubomyr's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Lviv, Ukraine
Posts: 503
Send a message via Skype™ to lubomyr
foleyjo,

1. I Really don't know when and which emu I will be do update.
I tried to implement JIT for this emu but still without success.

2. Synchronize position of mouse pointers between real and emulation environment theoretical is possible, but practical it too hard for implement.

3. When i developed gui i had some plans with implementing custom controls, but it been postponed to future releases.
Maybe it can possible to use via manual editing config file. But i don't know.

4. Not ready to answer. I don't know.
lubomyr is offline  
Old 15 June 2015, 22:13   #29
foleyjo
 
Posts: n/a
Thanks for the answers
 
Old 28 March 2017, 20:03   #30
amyren
Registered User

 
Join Date: Feb 2016
Location: Elsfjord, Norway
Posts: 7
Is the apk available somewhere else?
The download link doesnt work anymore. I did find a link for the january release though.
amyren is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What about Android? Foul support.OtherUAE 415 13 January 2015 00:20
What are you playing on android? zardoz Retrogaming General Discussion 11 03 March 2014 08:18
Android? isamu support.FS-UAE 2 29 July 2013 17:40
UAE emulator for the Android Vars191 support.OtherUAE 35 27 July 2012 11:56
UAE for Android trackah123 request.Other 17 30 July 2011 21:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15482 seconds with 14 queries