English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 10 March 2019, 00:39   #1
simulant
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: York
Posts: 46
Peter K Icons reboot loop and now lost Scalos

Hi I have Classic Workbench 3.1 installed on my Amiga 4000 but I've just accidentally broke it!


I was having a look in the "My Files" directory and saw the "Install > Icons" folder.


Anyway I thought it would be cool to install this extra icon pack without really checking what it was - what a terrible idea that was!! Turns out that "Install_Icons_Support" isn't an extra icons pack at all..?


My system went into a rebooting loop that kept saying it was installing the Peter K 3.5+ icon pack and then reboot and then installing Peter K icon pack again.


It started to feel a bit like groundhog day after a while.


So I removed the Compact Flash, stuck it in WinUAE and used the HD file of Classic Workbench to access my CF Workbench install and edit the s:Startup-Sequence file...


Comparing it the WinUAE hardfile install I noticed C:LoadWB had been removed and there was a line in reference to installing icons from MyFiles folder - so I removed the icons MyFiles line and added C:LoadWB back in again.


This got Workbench booted again back on the real Amiga 4000, however I then got an error saying "Insert Volume Scalos in any drive" and when I clicked Cancel I was back to stock Workbench and no nice wallpapers and scalos etc...


Can anyone please help me get Scalos back working again and all the WBC features now missing? Is there a way to copy anything missing back from the WBC hardfile in WinUAE or change the startup-sequence further etc to undo the descruction the Peter K icon install did?


Thanks for any help at all. I didn't realise it could be so dangerous to try and install what I thought was an icon pack but I've learned my lesson for next time to double check what it is!!

Last edited by simulant; 10 March 2019 at 00:48.
simulant is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Peter's Quest 2: The Scary / Peter's Quest 3: Brutus's Revenge ?! obscureUsername request.Old Rare Games 2 09 October 2018 19:05
ACT Apollo 1260: crash-reboot loop when memory added Richard Downer support.WinUAE 12 10 April 2017 19:23
How do I use Scalos in 3.9 with Ken's Icons 2.3? jdog320 support.WinUAE 2 16 January 2016 10:55
A590/A2091 reset/reboot loop mark_k support.WinUAE 13 03 July 2014 13:02
TrueColor and OS 3.5 icons for ClassicWB & Scalos on WB 3.0/3.1 PeterK project.ClassicWB 72 06 October 2013 03:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05433 seconds with 13 queries