English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > Games images which need to be WHDified

 
 
Thread Tools
Old 30 May 2009, 18:41   #21
Wolfus
Registered User
Wolfus's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Slovakia
Age: 37
Posts: 84
Send a message via ICQ to Wolfus
IMO - who never play it. Maybe judging by screenshots...
Wolfus is offline  
Old 30 May 2009, 18:58   #22
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,044
IMHO the game looks better on the screens (at least those on Lemon Amiga as there aren't many on HOL ) then plays, the fact that you can only fight with one enemy at a time makes it a bit boring knowing other games like that...

But hey, whatever, this is an old Amiga game and deserves a WHDification!
Shoonay is offline  
Old 30 May 2009, 19:13   #23
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 39
Posts: 17,789
hello
Prawo Krwi ECS/AGA =
thank you & goodbye
s2325 is offline  
Old 30 May 2009, 19:25   #24
Sensi
Unregistered User
Sensi's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: N/A
Posts: 1,643
Quote:
Originally Posted by Shoonay View Post
But hey, whatever, this is an old Amiga game and deserves a WHDification!
But hey ? Shoon, you remind me of ... whatever, stop this pain

Quote:
Originally Posted by s2325 View Post
hello
Prawo Krwi ECS/AGA =
thank you & goodbye
I played it once and I am sure I am not gonna play it again
IMO its a bad game, I would rate it 3/10.

But why not to WHDify? When Shoon has it on the list of games which should be WHDified
Sensi is offline  
Old 22 June 2019, 13:05   #25
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
It's been more than 10 years, and we still do not have a WHDLoad patch for this game. I have a copy of the AGA version on my HD somewhere. So, if someone from the WHDLoad team would be willing to make a patch for the game, I can upload my version as a DIC image in the zone anytime.
Irek´72 is offline  
Old 22 June 2019, 13:41   #26
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,243
okay, share it, I like polish fight games (forget about MK3 hahaha audacious)
jotd is offline  
Old 22 June 2019, 17:44   #27
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
I just uploaded it (4 disks and some icons) in the zone. But do not expect MK successor. The game has its own HD install, which unfortunately does not work well even on small A1200 configurations. I can remember that I had to play the game from the floppy. Querying passwords has always made me crazy.
Irek´72 is offline  
Old 22 June 2019, 18:19   #28
Aladin
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Location: France
Posts: 319
Quote:
Originally Posted by Irek´72 View Post
I just uploaded it (4 disks and some icons) in the zone. But do not expect MK successor. The game has its own HD install, which unfortunately does not work well even on small A1200 configurations. I can remember that I had to play the game from the floppy. Querying passwords has always made me crazy.

strange the game work with whdload workbench slave (with tooltype NOCACHE) ...


http://eab.abime.net/showthread.php?t=84915

Last edited by Aladin; 01 July 2019 at 01:20.
Aladin is offline  
Old 22 June 2019, 18:40   #29
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
I do not know, I have never tried it to start with generic slave.(We are talking about an original version or at least a copy of it.)
So, I think that the game deserves a specific whdload patch.
Irek´72 is offline  
Old 30 June 2019, 13:32   #30
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
Quote:
Originally Posted by Aladin View Post
strange the game work with whdload generic slave (with tooltype nocache) ..

A few days ago I tried the two versions (AGA and OCS) on my setup. Neither version works on the 1240 (I have black screen after start). The original install of the game causes program errors after startup......
I suspect that the geric slave only works well on the WinUAE or small A1200 configurations.
Irek´72 is offline  
Old 30 June 2019, 14:45   #31
Piter
AmigaFun040/32/50Mz

Piter's Avatar
 
Join Date: Oct 2018
Location: Poland
Posts: 12
Hi Irek
It's the same with me.
I tried a generic slave and after displaying the Intro the game stops.
Piter is offline  
Old 30 June 2019, 19:13   #32
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,243
okay guys, starting this
jotd is offline  
Old 30 June 2019, 21:24   #33
Aladin
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Location: France
Posts: 319
Quote:
Originally Posted by jotd View Post
okay guys, starting this
Cool thanks

Prawo Krwi ECS (1995) / AGA (1995)

http://hol.abime.net/4782
http://hol.abime.net/4783
https://www.ppa.pl/gry/prawo-krwi.html

And if you can also looks:

TaeKwonDo Master AGA (1995) & AGA CD (2000) / Super TaeKwonDo Master ECS (1996)

http://hol.abime.net/2218
http://hol.abime.net/4883
http://hol.abime.net/6109
https://www.ppa.pl/gry/taekwondo-mas...do-master.html

Last edited by Aladin; 01 July 2019 at 01:22.
Aladin is offline  
Old 30 June 2019, 22:56   #34
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,243
I just have PrawoKrwi AGA images. Not ECS, or Taekwondo. Work has started. I confirm that generic slaves won't work on that one. Needs manual fixing. Crashes after the intro for me too ATM, but I'm not done with it
jotd is offline  
Old 30 June 2019, 23:42   #35
Aladin
Registered User
 
Join Date: Nov 2016
Location: France
Posts: 319
PrawoKrwi AGA bug for me too after first screen (CACR) with whdload workbench31 slave, but with tooltype NOCACHE the game work for me in winuae. (also for ECS version)

the menu texts are in text format or in picture format? (for perhaps translate in english)


For Taekwondo master, you could test with the AGA CD version perhaps (Taekwondo Master AGA CD work with tooltype NOCACHE and NOVBRMOVE, and Super Taekwondo Master ECS work with tooltype NOCACHE)

Last edited by Aladin; 01 July 2019 at 01:25.
Aladin is offline  
Old 01 July 2019, 00:14   #36
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 35
Posts: 1,330
What Amigas did the Polish buy? German ones??
redblade is offline  
Old 01 July 2019, 00:32   #37
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 48
Posts: 3,243
My goal is to remove NOVBRMOVE/NOCACHE restrictions. I saw CACR accesses from the game already.
jotd is offline  
Old 06 July 2019, 12:47   #38
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
Quote:
Originally Posted by jotd View Post
okay guys, starting this

Good to hear that you decided to make a whdload patch for this game.

Yes that's right Super TaeKwonDo Master also needs a WHDLoad patch.
Unfortunately, I can not help with an original version, I have none. Maybe someone has an original version of this game and would be ready to send a disk image in the zone.
Irek´72 is offline  
Old 06 July 2019, 15:32   #39
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 40
Posts: 2,307
Quote:
Originally Posted by Irek´72 View Post
Good to hear that you decided to make a whdload patch for this game.

Yes that's right Super TaeKwonDo Master also needs a WHDLoad patch.
Unfortunately, I can not help with an original version, I have none. Maybe someone has an original version of this game and would be ready to send a disk image in the zone.
I think these are originals - https://www.ppa.pl/rodzynki/taekwond...do-master.html
mailman is offline  
Old 06 July 2019, 17:54   #40
Irek´72
´040 User
Irek´72's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Emsland/Germany
Age: 47
Posts: 419
Quote:
Originally Posted by mailman View Post

Thanks for your link. It looks like that the version of Super Taekwondo Master is an original version. However, the version of Taekwondo Master is definitely a cracked version, I have the same at home.
Irek´72 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tfx Aga? NovaCoder Games images which need to be WHDified 18 09 August 2013 12:01
AGA Vs non-AGA games dreamkatcha Amiga scene 21 30 April 2010 04:29
Zool AGA Another World request.Old Rare Games 9 26 December 2008 17:57
SWOS Career Saves on AGA and none AGA machines Peanutuk support.Games 6 08 March 2004 20:48
probs with Shadow Fighter AGA & Sabre Team AGA Skumball support.WinUAE 1 10 September 2002 23:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10434 seconds with 14 queries