English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hall Of Light > HOL data problems

 
 
Thread Tools
Old 18 May 2019, 16:05   #1
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,439
Jet Pilot

Hey guys,

This game is hard drive installable; as per manual:



DamienD is offline  
Old 18 May 2019, 21:14   #2
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Age: 40
Posts: 3,055
Send a message via ICQ to lilalurl
Thanks for the report. Entry updated accordingly.

It must be handy to have these 4MB of infromation on the hard disk.
lilalurl is offline  
Old 18 May 2019, 22:02   #3
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,551
Yeah, I do have that infromation installed into my WinUAE!
zipper is offline  
Old 19 May 2019, 00:38   #4
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,439
Quote:
Originally Posted by lilalurl View Post
Thanks for the report. Entry updated accordingly.
What's been updated exactly? I don't see anything for "HD notes".

Also, is this game really "ECS/OCS"?

I have it running on an AGA setup but needed to use a 68030 CPU to get it running at a decent speed.

The only available file i.e. the Hellfire crack says "ECS/AGA":

DamienD is offline  
Old 19 May 2019, 02:02   #5
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,551
The original is supposed to be ECS/OCS - my A500 RTG 060 was ECS as I played Jet Pilot. You get DBL modes on ECS/AGA. And a 060 is dearly needed.
zipper is offline  
Old 19 May 2019, 03:14   #6
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Age: 40
Posts: 3,055
Send a message via ICQ to lilalurl
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
What's been updated exactly? I don't see anything for "HD notes".
The "HD install" field had been changed from Unknown to Yes.
I didn't deem it necessary to add anything to the HD notes since the instructions are in the manual (which is on HOL) and they seem clear enough. But anyway, they have been added now.
lilalurl is offline  
Old 19 May 2019, 12:13   #7
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 15,439
Quote:
Originally Posted by lilalurl View Post
The "HD install" field had been changed from Unknown to Yes.
Gotcha, I must have missed that last night

Quote:
Originally Posted by lilalurl View Post
I didn't deem it necessary to add anything to the HD notes since the instructions are in the manual (which is on HOL) and they seem clear enough. But anyway, they have been added now.
Cheers
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jet Pilot screen in middle JanciB support.Games 3 11 May 2014 17:59
Jet Pilot UAE configuration SimJunkie support.Games 2 13 January 2011 18:32
Jet Pilot screen res problem JohnnyD support.Games 0 20 June 2010 21:51
F-16 combat pilot Kidd support.Games 9 23 September 2009 14:43
Jet Pilot,Vulcan frikilokooo support.Games 0 02 October 2007 12:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06561 seconds with 15 queries