English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 18 January 2020, 02:15   #1
hardgb
HARDGB

 
Join Date: Jan 2016
Location: Fortaleza / Brasil
Posts: 15
Help to configure ClassicWB3.9 with TF330

I'm configuring ClassicWB3.9 for the TF330, but I have two problems.
1st I can't remove the DF0 icon
2nd I cannot insert the CD to play automatically and the icon appears on the desktop.
Note: forgive me my English (translate)

HTML Code:
https://drive.google.com/open?id=1Ln1KuYHu9Jgy88F-CMLAQBPXRBKXOWAM
hardgb is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TF330 firmware update help Glen M support.Hardware 3 16 July 2019 21:16
An SSD on the TF330 ? Rochabian support.Hardware 19 08 June 2019 01:30
HeartOfTheAlien TF330 Wachi project.CD32 Conversion 5 07 April 2019 22:37
ClassicWB3.9 System Request pop up XsamX1987 project.ClassicWB 4 03 November 2018 01:52
Can I install ClassicWB3.9? zerohour1974 project.ClassicWB 7 07 April 2015 14:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05611 seconds with 15 queries