English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 05 August 2015, 01:34   #1
Yoji
Registered User

 
Join Date: May 2015
Location: newcastle-under-lyme
Posts: 38
EasyNet Pro issues

HI all,

Before I go back to Amigakit - I thought I would post here in case I am being an idiot. Hope you guys can help.
Machine is A1200 with AmigaOS3.9 BB 1 and 2 - fresh install a few days ago.

Installed EasyNet Pro (latest version 0.179), configured it ... and it connects fine. HOWEVER.. when I go to disconnect the log file flashes up with entries saying it sending ctrl-C to EASYNETPRO (3 times) and then say it cannot exit as 1 task still using AmiTCP.
This is strange.. as to test .. I just connected and immediately tried disconnect (so I didn't actually use the connection) but it still gave this message.
Looking deeper.. there is an Easynet.debug file which is reporting a syntax error in the AmiTCP:db/resolve.conf file.. but looking at the config - it all looks right/sensible.

I have uploaded the logs:
- AmiTCP.log which shows the failure to disconnect.. and reports of syntax errors
- EasyNet.debug which again reports syntax errors
- Resolve.conf which is the netwrok config file which is supposed to contain the syntax errors.
(They are Amiga files. so may look strange on PC, let me know if a pain and I will upload screen shots)

So.. Anyone else seeing this? or any idea why? what do your config files look like? spot any problem with mine?

Any help appreciated.. its bugging me that it not working cleanly.
Thanks in advance.. fire away if you have questions.
Attached Files
File Type: zip EasyNetBug.zip (900 Bytes, 36 views)
Yoji is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EasyNet Pro Available amigakit.com News 14 10 September 2017 00:26
Three (annoying but not showstopping) EasyNet issues spudje support.Hardware 4 27 January 2015 13:30
Compilation issues using Amos Pro and WinUAE LordNipple Coders. Language 3 06 May 2014 16:22
Aca 1232 + easynet issues elder0010 support.Hardware 19 01 July 2013 17:58
Wanted: Two button Pro competiton pro stick, CD32 Pad and the frist kings quest Scuba-cheese MarketPlace 7 04 February 2011 18:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09377 seconds with 14 queries