English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 16 April 2007, 19:33   #1
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 33
Posts: 2,723
Premiere - space bar skips levels?

Surely it's not supposed to do that? In the readme it states that the / key on the keypad skips levels (which it does), but the space bar also appears to do this.


Oh, and I had to fiddle about endlessly with uae-configuration for this one too.
MethodGit is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 April 2007, 17:15   #2
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Firstly, I'm not having a "moan at methodgit moment"

But why not just setup a workbench without JIT, with a useable, hires resolution to play all your games on? Then none of this need to fiddle about with uae-configuration all of the time?

ClassicWB FULL/LITE Seem like the simple solution to me.
killergorilla is offline  
Old 17 April 2007, 18:23   #3
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,741
Quote:
Originally Posted by killergorilla
Firstly, I'm not having a "moan at methodgit moment"

But why not just setup a workbench without JIT, with a useable, hires resolution to play all your games on? Then none of this need to fiddle about with uae-configuration all of the time?

ClassicWB FULL/LITE Seem like the simple solution to me.
I guess he want a fast and good looking setup, like AmigaSYS. So, there is no other way to fix every second game via the uae-configuration tool types. Used it the same way for 1-2 years.

But KG is right, MethodGit. Use a CWB FULL/LITE without JIT, RTG etc. This should work like a real A1200, mostly.
Retro-Nerd is offline  
Old 18 April 2007, 11:29   #4
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
Indeed.

AmigaSYS and such are designed not with classic games in mind, whereas classicWB is designed to be as compatible as possible while still including functionality in shedloads.

Workbench has never looked good, why try and start now
killergorilla is offline  
Old 18 April 2007, 14:48   #5
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 33
Posts: 2,723
Well that's nice and all, except I was testing Premiere on ClassicWB at the time. The P96 version albeit, but still.
MethodGit is offline  
Old 18 April 2007, 14:58   #6
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 35
Posts: 7,924
EDIT: Non-P96 classicWBs are designed to be as compatible as possible while still including functionality in shedloads.
killergorilla is offline  
Old 18 April 2007, 16:22   #7
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #DrainTwitterSpam
Age: 45
Posts: 2,284
Eye-Candy-Git,

listen to those wise mans.
Anubis is offline  
Old 18 April 2007, 18:01   #8
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 35
Posts: 2,349
Just use a real Amiga if you want eye candy, a system with a gfx card and 060 is real cool!
kriz is offline  
Old 18 April 2007, 19:09   #9
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #DrainTwitterSpam
Age: 45
Posts: 2,284
Where is that puke smilie when you need it?
Anubis is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
which amiga is Premiere suposed to run on lost_lemming support.Games 9 24 February 2010 13:41
[A1200] Weird skips in framerate (WHDLoad) 8bitbubsy support.Hardware 2 16 January 2010 13:39
Big box version of 'Premiere' Paul_s MarketPlace 2 21 November 2009 01:30
Premiere method project.Sprites 5 14 February 2006 14:29
Premiere 2nd Boss Uukrul support.Games 4 29 September 2001 17:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20269 seconds with 12 queries