English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 31 March 2008, 20:09   #1
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,120
M-tec M1200

I've bought this card.The card only works with the trapdoor cleared,the card is stuck to the trapdoor although it can be closed perfectly.I don't know anything about electronic but wouldn't the card have to work although it touches the plastic trapdoor?

In any case I can use the FPU of that M-TEC for a Blizzard 1220,can't I?

This is the specs of the FPU M-TEC:

MC68882FN33A
1J23S
QQEL0433

By the way I don't have oscilator in the Blizzard 1220!
frikilokooo is offline  
AdSense AdSense  
Old 31 March 2008, 20:20   #2
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
yes you can, provided you also install the oscillator... maybe get that from the mtec card, it is only for the fpu...
BUT
look here: http://bboah.amiga-resistance.info/c...cgi?HARDID=147
setting the jumper to posotion C or D might work without the oscillator! just put the fpu and see if it gets recognised...
I don't think you can damage it if you put it correctly
keropi is offline  
Old 31 March 2008, 20:43   #3
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 37
Posts: 1,120
thanks

it seems difficult to extract the chip,is there any useful tool for it?I have thought in women tweezers.
frikilokooo is offline  
Old 31 March 2008, 20:59   #4
coze
hastala vista winny vista
coze's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: mt fuji
Age: 39
Posts: 1,333
Send a message via ICQ to coze Send a message via Yahoo to coze
yes there is
coze is offline  
Old 31 March 2008, 21:37   #5
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,901
Quote:
Originally Posted by keropi View Post
Woa, what's with the new BBoAH server?
alexh is offline  
Old 31 March 2008, 22:58   #6
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
Quote:
Originally Posted by alexh View Post
Woa, what's with the new BBoAH server?
looks better
keropi is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battle Tec DBS Another World HOL contributions 4 02 April 2013 16:58
M-Tec M1200 Card ItsAnArse New to Emulation or Amiga scene 7 16 July 2012 18:56
M-Tec 1230 problem fitzsteve support.Hardware 3 10 March 2010 01:28
M-Tec accelerators + HD Antti support.Hardware 2 13 February 2010 00:50
CED4.20 on M-Tec 1230? jrom support.Apps 0 03 June 2002 18:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.19997 seconds with 14 queries