English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 23 March 2008, 03:14   #1
enito
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Chile
Posts: 15
Invalid device name

Hi

i try to connect a new purchased floppy drive (from vesalia) to my Amiga 600 and i get a msg when the amiga is coming, invalid device name. I tryed to invert floppy cable and same error...what can be? supposed is a DD floppy prepared for amiga 600

any tip, welcomed..thx for your time
enito is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
kick40068.A1200 Invalid? Badders project.WHDLoad 9 03 December 2011 19:42
K13 asm example of gameport.device and keyboard.device redblade Coders. General 29 20 January 2011 19:32
Invalid workbench arguments Wasagi project.WHDLoad 1 02 July 2010 00:48
uaehf.device and HDToolbox: Error 224 reading device description Ebster support.WinUAE 3 16 September 2008 10:24
Invalid Directive Kimmo support.WinUAE 1 23 July 2004 12:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13197 seconds with 14 queries