English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 17 April 2007, 03:06   #1
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 33
Posts: 2,723
Nightbreed Interactive Movie - "Line 1111 Emulator" exception

That's the error I keep getting everytime I try to "look around" in the cemetry after being bitten and shot up and escaping from the morgue. Again, this is with the ClassicWB setup I mentioned in the Dragon's Lair thread. WinUAE 1.4.1.

What's really bad is that it seems using uae-configuration doesn't solve the problem. Even with cpu_speed, cachesize and immediate_blits all in use, WHDLoad bombs out at this particular point. The full error is seen in the attached screenshot.


I really hope that this thing isn't preventing me from accessing what could be a majorly important part of the game - I'm already stuck as it is, with going to Midian doing nothing for me!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	003.png
Views:	299
Size:	97.3 KB
ID:	13675  
MethodGit is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 April 2007, 13:44   #2
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 36
Posts: 2,284
Looks like something may have been missed in the slave perhaps ?
musashi5150 is offline  
Old 17 April 2007, 15:46   #3
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 43
Posts: 1,506
Send a message via ICQ to Chain
try older whdload, it will work
Chain is offline  
Old 17 April 2007, 17:28   #4
Mad-Matt
Longplayer

Mad-Matt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincoln / UK
Age: 38
Posts: 1,580
Send a message via ICQ to Mad-Matt Send a message via MSN to Mad-Matt
testing in uae is not enough to complain a slave is bad ...its an emu and not 100% perfect no matter how much people belive it is.

if the same error appears on a real amiga ..then theirs a problem.
Mad-Matt is offline  
Old 18 April 2007, 16:23   #5
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 33
Posts: 2,723
Well, as I suspected and feared, this error *is* preventing me from accessing an important part and therefore stopping me from progressing through to the game. Looks like it's floppes and/or the JST version for the time being then.
MethodGit is offline  
Old 18 April 2007, 16:27   #6
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #DrainTwitterSpam
Age: 45
Posts: 2,284
You are running out of disk space as well.

Create new HD in WinUAE, format it and use Dopus to copy your games.

If you're using KG's packs, then go fo 4GB. (for only english games it's 55% used atm.

Oh, one more thing. If you create 1GB or bigger HD in WInUAE, make sure you rise number of surfaces in settings for HD. (at least 2 per Gig) Otherwise it will not work.
Anubis is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Exception "Line 1111 Emulator" ($2c) Error at $1004" when exiting game demolition support.WinUAE 15 30 November 2012 17:43
Line 1111 Emulator Error Retrofan support.Other 22 21 October 2012 02:08
Mysterious hardware prb causes WHDload "Line 1111 Emulator" errors mr_a500 support.Hardware 38 17 August 2012 12:09
Nightbreed Interactive Movie slow with Fraps cavedweller2000 support.WinUAE 3 17 September 2011 20:26
Nightbreed Interactive Movie Steve support.Games 19 04 October 2001 19:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15307 seconds with 15 queries