English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 18 April 2018, 13:59   #1
tolkien
AmigaMan

tolkien's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Castro Urdiales/Spain
Posts: 479
Exit option when outdated slave

Hi!
Is there a posibility to have an exit button when whdload finds an outdated slave?
Now you have to download the slave, run the game, exit, install the newb slave and play again.
Why not have the option of exit before running the game?

Thanks for one of the best program in the amiga world. Proud of be a registered user.
tolkien is offline  
Old 18 April 2018, 14:03   #2
Wepl
Moderator
Wepl's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Germany
Posts: 661
As written in the docs you can immediately quit by pressing Esc as long as splash window is open.
http://whdload.de/docs/en/opt.html#SplashDelay
Wepl is offline  
Old 18 April 2018, 14:09   #3
tolkien
AmigaMan

tolkien's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Castro Urdiales/Spain
Posts: 479
Ouch! RTFM!!! I had to know that! Thanks again!
tolkien is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outdated plugins ? Foul support.FS-UAE 0 14 April 2018 09:11
NP_ExitCode and program exit mc68060 Coders. General 0 13 February 2016 14:09
Clean exit of code Vikke Coders. Asm / Hardware 9 23 March 2013 22:38
Cannot exit from Some games @UAE project.WHDLoad 13 19 November 2008 13:28
OS 3.9 can't exit and some more problems Tea support.WinUAE 1 09 July 2003 12:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06481 seconds with 15 queries