English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 04 August 2013, 17:29   #1
lordofchaos
TinkerTailorContentMaker

lordofchaos's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bedfordshire
Age: 41
Posts: 1,111
Embryo WHDLoad Quits to WB!

I just started getting into this game for the first time, 5 missions in and the game quits to the WB with this message:

Exception "Integer Divide by Zero" ($2014) at $69F2AB5C (ExpMem $78B5C) occured.

I`m using WHDLoad 17.2 on real hardware. A1200 68030 32MB FAST. Please any suggestions I can try, was really enjoying it up to this point.
lordofchaos is offline  
Old 04 August 2013, 18:37   #2
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 42
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
Try "ExpChip" tooltype.
Bamiga2002 is offline  
Old 04 August 2013, 20:01   #3
lordofchaos
TinkerTailorContentMaker

lordofchaos's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bedfordshire
Age: 41
Posts: 1,111
Thanks, I`ll give it a try next time I fire it up.

UPDATE.

Well since applying the "ExpChip" tooltype I've had no crashes, fingers crossed that did the trick :-)

Last edited by lordofchaos; 07 August 2013 at 21:29.
lordofchaos is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 2.6.1 just quits the second time Phantom support.WinUAE 11 31 July 2013 21:08
Any way to stop winuae from writing out the config file after it quits? jimmy2x2x support.WinUAE 5 31 March 2012 22:04
Embryo - German version mai HOL contributions 15 06 May 2010 12:05
Embryo killergorilla Games images which need to be WHDified 82 10 September 2008 11:28
WinUAE quits with a black screen Retro-Nerd support.WinUAE 0 18 July 2006 14:10

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06551 seconds with 13 queries