English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 17 January 2019, 19:51   #1
dekrue2018
Registered User

 
Join Date: Jan 2019
Location: Canada
Posts: 4
FS-UAE Won't work

Hi: Can anyone help me at all? I run the program and I get a 'Waiting for Media...' response and nothing else happens. There appears to be no way to set it up. I've looked for instructions, couldn't find any.
I'm currently using Windows 10. I have the necessary (2) roms that I was told that I needed (where to place them?)
Thanks
Dale E. Krueger
dekrue2018 is offline  
Old 18 January 2019, 05:29   #2
ztronzo
Registered User

ztronzo's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Montreal
Posts: 87
Quote:
Originally Posted by dekrue2018 View Post
Hi: Can anyone help me at all? I run the program and I get a 'Waiting for Media...' response and nothing else happens. There appears to be no way to set it up. I've looked for instructions, couldn't find any.
I'm currently using Windows 10. I have the necessary (2) roms that I was told that I needed (where to place them?)
Thanks
Dale E. Krueger
You could place the ROMs under FS-UAE\Kickstarts

You do not need them actually, if you are new to FS-UAE, just run the FS-UAE Launcher and Register to access the open-retro database.
After you login you will be able to start the games and they will download the required ROMs automatically.

You can also use AmigaLive from www.amigalive.com without ROMs also,
but this focuses on multiplayer Amiga games only.
ztronzo is offline  
Old 18 January 2019, 22:47   #3
dekrue2018
Registered User

 
Join Date: Jan 2019
Location: Canada
Posts: 4
Thx for the reply. I've put the roms in that directory and it tells me it won't work and to check the log (???)
dekrue2018 is offline  
Old 20 January 2019, 06:57   #4
Playaveli
GoalScoringSuperstarHero

Playaveli's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: San Diego, CA
Age: 37
Posts: 122
Send a message via ICQ to Playaveli Send a message via AIM to Playaveli Send a message via MSN to Playaveli Send a message via Yahoo to Playaveli
Quote:
Originally Posted by dekrue2018 View Post
Thx for the reply. I've put the roms in that directory and it tells me it won't work and to check the log (???)
Go to launcher settings and press "Update file database"!
Your roms should then be found and recognized, if the folder is added to search list.
Playaveli is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SimpleFTP won't work jdog320 support.WinUAE 9 12 January 2016 22:38
Pegasus won't work. Any of them. apachacha support.WinUAE 13 09 November 2012 23:05
Pegasus won't work Tim Janssen support.WinUAE 7 13 May 2004 10:39
miami won`t work jambamiga support.WinUAE 4 01 November 2002 04:53
HD emulation won't work Grimlock126 support.WinUAE 7 06 July 2001 20:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05904 seconds with 14 queries