English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 15 July 2018, 01:01   #1041
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
Just as an FYI going forward, you shouldn't need to adjust the numbers of drives / what disk is in each drive with any of my configs

If the game only supports one drive then that's been set. If the game supports more drives then that's been set... if there are more disks than 4 then I've worked out the most efficient disks to have inserted from the start to minimise swapping (as you discovered with Ambermoon).
DamienD is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 July 2018, 01:48   #1042
BullyDog
Registered User

BullyDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Texas USA
Age: 68
Posts: 65
Yep, I'm learning. Thanks.
BullyDog is offline  
Old 15 July 2018, 03:01   #1043
BullyDog
Registered User

BullyDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Texas USA
Age: 68
Posts: 65
Ok Damien, all my bills are auto paid and I have $10 to give to you but only if you'll take this money and get yourself a six pack of beer, a good Mexican plate or whatever.

I will still make the $20 donation next month for the community.

Deal?
BullyDog is offline  
Old 15 July 2018, 05:02   #1044
Valken
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Amiga
Posts: 114
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
Nope, not included. Do these data disks work with the English version?
I tried to install the mission disc onto both HD and FD English version. Does not work.

It does work if install it over the German versions so I guess we have to wait for another way to translate the files. Its too bad as it appears even the DOS version Mission addon disc is German only as well.
Valken is offline  
Old 15 July 2018, 10:17   #1045
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
Quote:
Originally Posted by BullyDog View Post
Ok Damien, all my bills are auto paid and I have $10 to give to you but only if you'll take this money and get yourself a six pack of beer, a good Mexican plate or whatever.

I will still make the $20 donation next month for the community.

Deal?
Thanks BullyDog; I do appreciate the offer but really there's no need.

Sounds like you're struggling a bit, so definitely best if you hold onto your cash
DamienD is offline  
Old 15 July 2018, 10:18   #1046
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
Quote:
Originally Posted by Valken View Post
I tried to install the mission disc onto both HD and FD English version. Does not work.

It does work if install it over the German versions so I guess we have to wait for another way to translate the files. Its too bad as it appears even the DOS version Mission addon disc is German only as well.
That is a shame; thanks for testing though Valken
DamienD is offline  
Old 15 July 2018, 13:57   #1047
BullyDog
Registered User

BullyDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Texas USA
Age: 68
Posts: 65
So what if i'm struggling? I'm never stingy. Money gets spent one way or another. If I can't get you a six pack ok, I won't.

You're a good guy Damien.
BullyDog is offline  
Old 17 July 2018, 19:35   #1048
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
As I'm sure you all know, last night Toni Wilen released WinUAE 4.0.1

Of course I've immediately updated WinUAE in my collection to the latest / greatest...

If you decide to do the same; attached are the following "clean" files:
  • Registry
  • .INI

----------------------------------------------------------------------------------------------------


You only need to use the .INI file if you don't like registry entries... choose one of the two methods...

With the file "WinUAE_v4.0.1_Registry.rar", extract somewhere, then double-click on the "WinUAE.reg" file, select "Yes" and then "OK" to replace the old registry settings

With the "WinUAE_v4.0.1_INI.rar" file, extract into "C:\WinUAE"
Attached Files
File Type: rar WinUAE_v4.0.1_Registry.rar (2.7 KB, 18 views)
File Type: rar WinUAE_v4.0.1_INI.rar (2.3 KB, 18 views)
DamienD is offline  
Old 17 July 2018, 21:27   #1049
wiz12
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Ireland
Posts: 106
Thanks Damien.
wiz12 is offline  
Old Yesterday, 01:23   #1050
BullyDog
Registered User

BullyDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Texas USA
Age: 68
Posts: 65
You're a good man Philo Beddoe.

By the way, what's the Default Translation DLL file? Is it needed with the update?

Last edited by BullyDog; Yesterday at 02:00.
BullyDog is offline  
Old Yesterday, 07:43   #1051
Valken
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Location: Amiga
Posts: 114
Thanks for the update Damien!
Valken is offline  
Old Yesterday, 12:10   #1052
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
Quote:
Originally Posted by BullyDog View Post
By the way, what's the Default Translation DLL file? Is it needed with the update?
Default Translation DLL? I don't use this but assume it's for dispalying WinUAE options / settings in a different language from English.
DamienD is offline  
Old Yesterday, 15:43   #1053
BullyDog
Registered User

BullyDog's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Texas USA
Age: 68
Posts: 65
That's a good guess. Seems it's not needed. Thanks.
BullyDog is offline  
Old Yesterday, 20:10   #1054
OsabaKoldo
Basic english level

OsabaKoldo's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Spain
Age: 52
Posts: 11
Thanks DamienD.
¿Can you try this savestate of Gloom Deluxe? The game crash in my computer. Walk forward to the exit of level teleport. Tried with WinUAE 3.6 and the new 4.01.
Gloom Deluxe.uss
OsabaKoldo is offline  
Old Yesterday, 21:21   #1055
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 41
Posts: 11,536
Quote:
Originally Posted by OsabaKoldo View Post
Thanks DamienD.
¿Can you try this savestate of Gloom Deluxe? The game crash in my computer. Walk forward to the exit of level teleport. Tried with WinUAE 3.6 and the new 4.01.
Attachment 58908
I see what you mean

.IPF files are used for this game so it not like it's a bad crack issue that's causing this.

What version of WinUAE did you make the save state in originally? Toni has recently made some changes to how these are handled.

Edit: made a save state just before the exit on level 1, walked in and then played a bit of level 2. Loaded the save state, walked into the exit and then played a bit of level 2 again; all good here

Last edited by DamienD; Yesterday at 21:28.
DamienD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[DamienD] WinUAE v3.2.2 - Games "DAT File" DamienD request.Old Rare Games 29 10 February 2016 00:02
DamienD's SNES DVD... DamienD Retrogaming General Discussion 282 03 November 2008 09:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10824 seconds with 15 queries