English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 30 June 2008, 03:11   #1
rudy1981_PL
 
Posts: n/a
WinUAE pad configuration (Dual Shock 2 Sony).

Can somone upload or send me configuration of Dual Shock 2 pad for WinUAE ! It's hard for me configure this ;(
Cheers & thanks!
 
AdSense AdSense  
Old 01 July 2008, 09:53   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,375
Do you want to map joystick up/down/left/right to analog stick or d-pad?

Analog stick should be mapped by default. D-pad seems to be buttons 12-15 (at least with adapter I used years ago)
Toni Wilen is online now  
Old 01 July 2008, 10:47   #3
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,048
Well, if the analog button is pressed and the led is on they are mapped, otherwise it's the dpad that's mapped.

I cannot imagine this request is for normal usage though, maybe CD32?

Get a picture up of the pad on the internet, load up the calibration tool for joysticks in Windows then press the button corresponding to the button on the CD32 pad.

to get which button it is you need to map Red, Green, Blue etc. to. Just remember to subtract 1 from the number of the button Windows tells you as WinUAE starts at 0 and Windows starts at 1.
Ian is online now  
Old 01 July 2008, 10:49   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,375
Quote:
Originally Posted by Ian View Post
Well, if the analog button is pressed and the led is on they are mapped, otherwise it's the dpad that's mapped.
My adapter had both active at the same time, d-pad mapped to "extra" buttons and analog button was always on. (or something like that, it was long time ago)
Toni Wilen is online now  
Old 01 July 2008, 12:24   #5
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,048
Yeah, if the sticks are on, the dpad still works, but is shown as hat switches with mine
Ian is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Create dual boot (AmigaOS/AmigaSYS) CF card with WinUAE JackTheKnife support.WinUAE 14 29 November 2012 06:00
A600 dual kickstart, dual boot drive TreacleWench Hardware mods 41 18 May 2012 12:02
Block Shock/Shock Wave - The Last Chance Retro-Nerd Games images which need to be WHDified 11 04 May 2012 23:31
WINUAE with a Sony VAIO VGN-UX37GN Vars191 support.WinUAE 8 12 July 2011 17:29
Running WinUAE on a dual-head system anathema support.WinUAE 14 19 July 2003 15:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06139 seconds with 13 queries