English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. System

 
 
Thread Tools
Old Yesterday, 18:02   #3101
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 4,289
Quote:
Originally Posted by PeterK View Post
A similar problem and a comment from Toni:
http://eab.abime.net/showthread.php?t=96289
Yes, also with Kickstart a1200 if on WinUAE you configure ChipSet A4000 Picasso Driver do not work.
AMIGASYSTEM is offline  
Old Today, 07:55   #3102
Michael
A1260T/PPC/BV/SCSI/NET

Michael's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Moscow / Russia
Posts: 672
Quote:
Originally Posted by AMIGASYSTEM View Post
Yes, also with Kickstart a1200 if on WinUAE you configure ChipSet A4000 Picasso Driver do not work.

Really? PicassoIV or UAE driver or any? You may need to enable some tweaks, but you can make it work for sure.
Michael is offline  
Old Today, 10:58   #3103
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 4,289
Quote:
Originally Posted by Michael View Post
Really? PicassoIV or UAE driver or any? You may need to enable some tweaks, but you can make it work for sure.
No, with KickStart 3.1.4 "A1200" PicassoIV or UAE driver does not work if you use an A4000 "RTG" configuration.

Anyway I think everything is normal, the same thing happens with KickStart 3.1 "A1200", even here you can not start an RTG A4000 system.
To run an A4000 RTG system you need the KickStart 3.1 "A4000".

This happens on WinUAE but I think it's the same thing on a real A4000, A1200 and A4000 even if they look the same, in reraltà they are not.
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ClassicWB Full and icon.library 46.4 Retroplay project.ClassicWB 8 05 August 2018 14:57
WB library conflict/versions Akira support.Apps 3 22 July 2010 19:47
PNG Icon to Color Icon Converter? Leandro Jardim request.Apps 1 24 May 2010 05:39
What's the latest version of icon.library for OS3.9? NovaCoder support.Apps 3 30 June 2009 16:43
Requesting icon.library v44+... nikvest request.Other 2 16 September 2007 02:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.15138 seconds with 15 queries