English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 16 December 2008, 16:10   #1
Another World
 
Posts: n/a
Question Wrong playback of a ripped module

I ripped a deltamusic2 module of a cracktro (cool),
but the playback with eagleplayer is bad (not so cool)

Where is the problem: bad rip or bad playback ?

It's strange because ripping tool is the last exoticripper
and the player is the last eagleplayer

Furthermore this module is already present in modland and i tried also that,
the result is the same: a wrong playback

Any idea ?

Last edited by Another World; 25 December 2008 at 16:05.
 
Old 16 December 2008, 16:20   #2
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 46
Posts: 7,617
Is it bad as in sounds are wrong and distorted or the wrong tune?

Lots of Delta modules have additional songs within the module.
Galahad/FLT is offline  
Old 16 December 2008, 17:55   #3
mai
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Federativnaya Respublika Germaniya
Posts: 4,960
Deltamusic2 song seems to be ok.
Had the same problem with the sound, sounds strange, so i have
tried another Deltamusic2 player, now sounds ok.
Try this: (unpack and copy to your Eagleplayer Player directory)

Last edited by mai; 05 February 2009 at 14:49.
mai is offline  
Old 16 December 2008, 18:42   #4
Another World
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by mai View Post
Deltamusic2 song seems to be ok.
Had the same problem with the sound, sounds strange, so i have
tried another Deltamusic2 player, now sounds ok.
Try this: (unpack and copy to your Eagleplayer Player directory)
Yes, it was the player

Where did you get it ?
 
Old 16 December 2008, 19:02   #5
mai
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Federativnaya Respublika Germaniya
Posts: 4,960
Quote:
Originally Posted by Another World View Post
Yes, it was the player

Where did you get it ?
I dont know anymore, where i have found this player.
Sometimes more than 1 player for the same format is available.
Eagleplayers, Deliplayers and maybe UADE has own players too.
Most of them you you can use in Deliplayer and Eagleplayer, but be careful with adding new players, sometimes there are conflicts after adding players, you have to try it for yourself.
I have an own directory, where i have stored all players, which i have found in the past.

Last edited by mai; 16 December 2008 at 19:25.
mai is offline  
Old 17 December 2008, 07:07   #6
OddbOd
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Australia
Age: 43
Posts: 663
The replayer mai posted is the original Eagleplayer 1.x version, it was most likely obtained from the UADE package.

If you use Eagleplayer 2.0+ unmodified then the DeltaMusic2.0 replayer will, by default, output via the built-in 4ch. FastRam Amplifier - this combination doesn't work correctly and the tune sounds terrible! If you open Eagleplayer's AmplifierManager and add either the 8 bit, 14 bit or Toccata amplifiers with higher priority than the FastRam amp then the tune will play 100% correct.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	001.png
Views:	299
Size:	5.0 KB
ID:	19316  
OddbOd is offline  
Old 17 December 2008, 17:55   #7
Another World
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by OddbOd View Post
The replayer mai posted is the original Eagleplayer 1.x version, it was most likely obtained from the UADE package.

If you use Eagleplayer 2.0+ unmodified then the DeltaMusic2.0 replayer will, by default, output via the built-in 4ch. FastRam Amplifier - this combination doesn't work correctly and the tune sounds terrible! If you open Eagleplayer's AmplifierManager and add either the 8 bit, 14 bit or Toccata amplifiers with higher priority than the FastRam amp then the tune will play 100% correct.
Nope

I tried also what you suggested to me (my config is A1200 expanded 4MB)

Works fine only the eagleplayer of mai
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XBox 1 video playback Peter Retrogaming General Discussion 19 18 January 2011 16:33
Playback problem from recording RickyC support.Other 0 31 May 2007 13:38
Ripped module Unregistered support.WinUAE 2 09 June 2005 13:58
How to stop sample playback ? AmiGer Coders. General 6 11 December 2004 10:44
DivX Playback Echo support.Hardware 10 24 January 2003 18:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06993 seconds with 16 queries