English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 16 August 2014, 13:34   #1
B14ck W01f
m68k all the way
 
Join Date: Aug 2011
Location: Koalaland
Posts: 490
Host mouse cursor visible in FS-UAE 2.5.11dev on OS X

Frode,
When I run anything full screen in the latest version (2.5.11dev), the mouse cursor seems to stay on screen and will not move. Sometimes I can get rid of it by dragging it to the bottom of my desktop where it is invisible.

Last edited by FrodeSolheim; 16 August 2014 at 15:36. Reason: Updated title
B14ck W01f is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 August 2014, 13:47   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 37
Posts: 3,427
You mean the problem is that you cannot move the Amiga mouse, or the problem is only that the host cursor is visible and not hidden as it should?

Please add fs-uae.log.txt.
FrodeSolheim is offline  
Old 16 August 2014, 14:16   #3
B14ck W01f
m68k all the way
 
Join Date: Aug 2011
Location: Koalaland
Posts: 490
Yes, the host cursor is visible on screen at all times
Attached Files
File Type: txt fs-uae.log.txt (45.9 KB, 68 views)
B14ck W01f is offline  
Old 16 August 2014, 14:20   #4
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 37
Posts: 3,427
The attached log file is from Wed, 22 Jan 2014 01:27:04 GMT, and using 2.3.13dev. You probably found the wrong log file. Check the link I included in my previous post
FrodeSolheim is offline  
Old 16 August 2014, 15:02   #5
B14ck W01f
m68k all the way
 
Join Date: Aug 2011
Location: Koalaland
Posts: 490
Sorry about that. I hope this is the right one.
Attached Files
File Type: txt fs-uae.log.txt (37.0 KB, 65 views)
B14ck W01f is offline  
Old 22 August 2014, 21:37   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 37
Posts: 3,427
I have problems reproducing this issue :-/

You can try
Code:
fullscreen_mode = fullscreen
and see if that works better for you.
FrodeSolheim is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loom freezes with FS-UAE 2.5.11dev Marskilla support.FS-UAE 3 15 August 2014 09:56
Mouse cursor in Kings Quest I Lalelandhaze support.FS-UAE 1 25 January 2014 15:56
You shoot characters with your mouse cursor darkwave request.Old Rare Games 4 30 January 2012 17:18
Mouse cursor problem lost_lemming support.Hardware 12 01 March 2010 17:33
Sloppy Mouse Cursor :-( Mister Szukon support.WinUAE 26 15 August 2004 06:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06252 seconds with 14 queries