English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 12 July 2019, 11:14   #1
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 52
Posts: 216
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna
Help getting OS4.1 FE loaded in FS-UAE...

I have been trying to get OS4.1 running on my Linux desktop using FS-UAE. I have the original Amiga Forever and OS4.1 FE CD's, and of course the .iso's from them, but nomatter what I do I can't get it to load. I have the OS4.1 FE cd image booting so I see the initial blue OS4.1 "loading soon" screen but then instead of continuing to the next screen I get the attachment.


Can anyone point me in the right direction or provide a bootable .hdf file of 4.1? Thanks for any help!


Marisa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot from 2019-07-12 02-04-30.png
Views:	58
Size:	43.9 KB
ID:	63713  
fstltna is offline  
Old 13 July 2019, 04:03   #2
quantum8
Registered User

 
Join Date: Jun 2019
Location: BNE AU
Posts: 82
Are you able to mount the cd in a working 3.1 installation and see if the file that it's looking for is there? I know there was some copies of 4.1 that had some spelling errors when shipped that caused this.
quantum8 is offline  
Old 13 July 2019, 20:32   #3
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 52
Posts: 216
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna
Hmm, when i mount it in a 3.1/3.9 install i do see several icons popping up but I don't know what to do. Maybe duplicate that setup & HD and try installing the 4.1 on top of that?
fstltna is offline  
Old 20 July 2019, 07:57   #4
fstltna
Indie Game Dev

fstltna's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: South San Francisco, US
Age: 52
Posts: 216
Send a message via AIM to fstltna Send a message via Yahoo to fstltna
Hmm still no luck. Can anyone point me in the right direction or provide a bootable 4gb .hdf file of 4.1? Thanks for any help!
fstltna is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE shared folders (OS4.1) ipp0 support.FS-UAE 2 20 December 2017 18:31
Fs-uae + os4.1 lewren support.FS-UAE 18 16 October 2017 20:13
How to set up FS-UAE for A1200 w/ Blizzard and OS4? Emu support.FS-UAE 0 13 September 2016 02:19
How to set up FS-UAE for A4000/OS4 config? Hypex support.FS-UAE 4 22 July 2016 14:47
FS-UAE A4000/OS4 CD-Rom weirdness esc support.FS-UAE 14 18 October 2015 19:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06241 seconds with 14 queries