English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Other

 
 
Thread Tools
Old 17 February 2008, 14:05   #1
Muerto
Registered User
Muerto's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Kerteminde / Denmark
Age: 44
Posts: 143
Installing Workbench

I really like to install WB3.1 on one of my harddrives (via WinUAE )

please help..
Muerto is offline  
Old 17 February 2008, 14:37   #2
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,325
Quote:
Originally Posted by Muerto View Post
I really like to install WB3.1 on one of my harddrives (via WinUAE )
Why don't you just use ClasicWB?

It's very good

Try this link http://classicwb.abime.net/ and have a look
davideo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing games on HD in workbench. bazizten support.Games 3 18 June 2012 08:38
Installing Diskmaster2 on Workbench 3.1 Sadface support.Apps 1 03 February 2011 15:46
Help installing workbench onto a hardfile mexon support.WinUAE 4 22 May 2007 19:55
Installing Workbench 3.1 Keiko Hiraoka New to Emulation or Amiga scene 2 04 September 2006 09:42
Installing Workbench 3.1 Hicks New to Emulation or Amiga scene 1 05 January 2003 19:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06161 seconds with 13 queries