English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 09 January 2009, 00:25   #1
gilgamesh
Linux snob

gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Monkey Island
Posts: 997
suspend to disc

A suspend to disc and later resume feature like VirtualBox has would be cool.


When playing games with many disks or an pausing a workbench session this would be useful imo.
gilgamesh is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 January 2009, 00:35   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Hi gilgamesh,

isn't a savestate exactly that? I might miss something here, but with a savestate you make a snapshot of the current system state and save it tothe HD.
TCD is offline  
Old 09 January 2009, 00:42   #3
gilgamesh
Linux snob

gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Monkey Island
Posts: 997
yes, sounds great! Is that a new feature? how do you do that?
gilgamesh is offline  
Old 09 January 2009, 00:46   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Savestates are a quite old feature, but they are a bit 'hidden'
Go to the 'Miseallaneous' window and there you find the 'Load state...' and 'Save state...' buttons. I hope this is what you are looking for
TCD is offline  
Old 09 January 2009, 01:25   #5
gilgamesh
Linux snob

gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Monkey Island
Posts: 997
I'm not near my Windows-PC and e-uae doesn't respond to F12+F5.

I'm sure that answers my question, anyway. Thanks
gilgamesh is offline  
Old 09 January 2009, 01:35   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
I hope someone does know how to use them with e-uae. It should have that feature too
TCD is offline  
Old 09 January 2009, 08:47   #7
OddbOd
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: Australia
Age: 40
Posts: 663
Quote:
Originally Posted by gilgamesh View Post
e-uae doesn't respond to F12+F5
Several people have found that it's broken, me included, something in the keyboard handling of the Linux version prevents e-uae from recognising the key combination, Richard has said he will fix it when he has time. The original UAE does does not have this problem as it includes load/save state buttons in the GUI.

Last edited by OddbOd; 09 January 2009 at 09:36. Reason: added note about original UAE
OddbOd is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CD≥≤ demo disc v1.2 (plus any others?) MethodGit request.Old Rare Games 1 03 July 2007 19:56
DH:0 Failed...Suspend Reboot Smiley support.Hardware 3 17 June 2006 13:58
Whdload wish: HD suspend at game start Jerry project.WHDLoad 15 16 May 2005 11:09
Disc-scans Tim Janssen HOL contributions 6 27 June 2003 18:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.19220 seconds with 12 queries