English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 28 September 2020, 04:51   #1
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 41
Posts: 1,454
Lagless VS broken on Intel HD 3000 since 4.3.0

Lagless VS is broken on my computer since 4.3.0.

Now I have installed 4.4.0 and I can see in the log various lines very similar like ...

Code:
20-785 [36 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
20-936 [37 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-076 [38 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-216 [39 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-356 [40 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-496 [41 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-636 [42 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-776 [43 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
21-916 [44 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-056 [45 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-196 [46 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-336 [47 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-476 [48 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-616 [49 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-736 [50 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
22-876 [51 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-016 [52 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-156 [53 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-296 [54 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-436 [55 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-576 [56 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
23-716 [57 227-155]: pull overflow! 7680 3840 7680
... when I start any configuration with Lagless VS and DX9. The problems are extreme slowdown and high cpu usage (700-800%).

Version 4.2.1 works perfectly but doesn't have the new features.

Can it be fixed without a big rework of WinUAE 4.5.0?

Thanks.
Attached Files
File Type: txt winuaelog.txt (12.6 KB, 31 views)

Last edited by Leandro Jardim; 28 September 2020 at 11:55.
Leandro Jardim is offline  
Old 02 October 2020, 21:57   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,564
Does same happen in D3D11 mode?

EDIT: does it also happen if you set 60Hz mode?

Last edited by Toni Wilen; 02 October 2020 at 22:55.
Toni Wilen is online now  
Old 03 October 2020, 05:42   #3
Leandro Jardim
Registered User
Leandro Jardim's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Legoland
Age: 41
Posts: 1,454
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Does same happen in D3D11 mode?
Yes.

Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
EDIT: does it also happen if you set 60Hz mode?
Yes.
Leandro Jardim is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lagless VSYNC? ancalimon support.WinUAE 5 10 June 2020 01:58
Beamrace Lagless Stability Octopus66 support.WinUAE 27 08 January 2020 23:19
Lagless Beamrace Questions rsn8887 support.WinUAE 7 21 November 2019 07:40
Beamrace Lagless 4.21 Octopus66 support.WinUAE 4 30 May 2019 23:32
Lagless vsync + Windows 10 1903/WDDM 2.6 falken support.WinUAE 19 22 May 2019 17:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06677 seconds with 14 queries