English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 04 August 2005, 13:53   #1
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,807
Disposable Hero

Hello people,

Last night I was playing around with Disposable Hero. Funny thing is there seems to be some graphics problems on the screen when selecting Start, Options etc.

I tried playing around with various different setting/configurations but didn't get anywhere... Is this normal or I just have a bad .adf file?

Can anybody suggest the best configuration for this game?
DamienD is offline  
Old 05 August 2005, 19:06   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,109
http://eab.abime.net/showthread.php?t=11841
Toni Wilen is offline  
Old 08 August 2005, 14:15   #3
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 12,807
Thank you for the information Toni.
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disposable hero guru Vollldo project.SPS (was CAPS) 2 20 February 2013 17:14
Disposable Hero on A4000 macce2 support.Games 0 07 March 2007 22:04
Disposable Hero CD32 nikvest request.Old Rare Games 13 01 August 2006 16:13
Disposable Hero pcGTW_Webmaster HOL data problems 29 21 March 2004 20:44
Disposable Hero mtb support.WinUAE 2 08 November 2003 18:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05966 seconds with 13 queries