English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 20 October 2015, 18:14   #1
oddodo
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: The Neterlands
Posts: 109
spdstackloader unknown command and other questions

Hi i installed PoseidonV4 for my usb on amikit real.
When i boot i get this error (spdstackloader unknown command) after that it boots fine but no USB.Birdie also doesn't work anymore after i installed the files.The other problem is the scsi.device.Always use the same scsi.device but this time it doesn't work on a big partition (26gb)

filesystem pfs3 aio handler

Last edited by oddodo; 20 October 2015 at 18:19.
oddodo is offline  
Old 20 October 2015, 18:52   #2
HanSolo
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Gdynia/Poland
Posts: 162
1.Do you have that file in ENVARC: ? Also running usb stack all the time isnt good idea because it trigger interupts which are problematic with whdload.
2.Use in your custom rom cosmo or don_adan scsi.device
HanSolo is offline  
Old 20 October 2015, 20:07   #3
oddodo
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: The Neterlands
Posts: 109
I have the spdstackloader in the ENVARC:
I used the scsi.device from ClassicWB
oddodo is offline  
Old 20 October 2015, 20:54   #4
HanSolo
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Gdynia/Poland
Posts: 162
ok, so could you put that part of your user-startup which launch your usb-stack
HanSolo is offline  
Old 20 October 2015, 21:02   #5
oddodo
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: The Neterlands
Posts: 109
It's in the user-startup
ENVARC:spdstackloader
oddodo is offline  
Old 20 October 2015, 21:10   #6
oddodo
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: The Neterlands
Posts: 109
It works :-)


You either need to start Trident (in Prefs/MUI required) and add SubwayUSB as a device then click Online then Save
oddodo is offline  
Old 23 October 2015, 17:40   #7
oddodo
Registered User

 
Join Date: Dec 2013
Location: The Neterlands
Posts: 109
Tried a few scsi.device for big (128gb) HDDs non of them are working in Amikit Real.
They did work in CLWB so i don't know what i am doing wrong.I also have the scsi.device that i always use on a floppy when i insert it i see my big partiton.
oddodo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Old Unknown Game Encrtia Looking for a game name ? 32 22 April 2012 10:11
unknown disk mai support.Other 14 08 December 2009 18:06
two questions (Falcon Mission 2 and Carrier Command) coy support.Games 1 26 May 2008 02:39
Unknown conversions?... Shoonay Nostalgia & memories 6 26 October 2004 23:26
Unknown console Dastardly Nostalgia & memories 8 29 September 2003 17:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06908 seconds with 15 queries