English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 14 July 2002, 23:28   #1
Dastardly
Into the Wonderful

Dastardly's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Age: 45
Posts: 2,241
Advantage tennis

Im having trouble getting this working. The copy I have gets past the NEMESIS crack screen and then the screen just stays black. Does anybody have a working version they can put in the zone for me? or a config they can recommend?
Thanks
Dastardly is offline  
Old 15 July 2002, 11:43   #2
Tim Janssen
Junior Member

Tim Janssen's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Den Bosch / The Netherlands
Age: 43
Posts: 1,271
Arrow Memory settings

I remember I had trouble running this game on my original A500. The same symptoms you descibe appear when I boot up the game with 1 Mb of memory. Only when I switch off the extra memory (having only 512 Kb left) the game runs fine.
Try running the game in any emulator with Kickstart 1.3 and 512 Kb memory. Maybe it will work.
Tim Janssen is offline  
Old 16 July 2002, 00:22   #3
Dastardly
Into the Wonderful

Dastardly's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: England
Age: 45
Posts: 2,241
Just tried that idea and still no luck
Its strange because I downloaded an uncracked version of the game and it loaded fine Obviously though I couldnt play it cos the manual protection was still in place.
Dastardly is offline  
Old 16 July 2002, 01:48   #4
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 46
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Exclamation

Emulation problem. Definitely.

That's a task for Toni.
Bobic strikes again: works indeed a treat with WinUAE 0.8.16.
Every version starting from 0.8.17* refuses to load past track #44.
I upped 0.8.16 R4 *standalone* in the zone to avoid ruining your installation of a recent version! Just put this binary in the WinUAE folder - it's already renamed to something apart from WinUAE.exe, so you can use your current configs with it.

Last edited by andreas; 16 July 2002 at 01:54.
andreas is offline  
Old 16 July 2002, 12:21   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,887
Solved

Advantage Tennis does not like too fast floppy speed. (UAE just dumps floppy data to memory when Kickstart does the loading because most users want fast loading and system friendly programs don't care *)

* It seems this isn't true anymore I think it is time to put much requested floppy speed slider back...
Toni Wilen is online now  
Old 16 July 2002, 12:32   #6
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 47
Posts: 3,704
Re: Solved

Quote:
Originally posted by Toni Wilen
* It seems this isn't true anymore I think it is time to put much requested floppy speed slider back...
Maybe you should indeed make a switch so the user can choose between SPEED and COMPATIBLE Mode
RetroMan is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nintendo NES Advantage Joystick - Amiga Hack CDTV1991 Hardware mods 6 23 April 2013 22:54
Amiga gfx cards on winuae. Any advantage? mrbob2 support.Hardware 3 02 May 2008 12:23
Advantage Tennis FIX Groundhog project.MAGE 1 21 April 2008 15:01
ICD AdSCSI Advantage 2000 sockpuppet999 support.Hardware 2 26 June 2007 19:53
Name of that Tennis game Turrican Looking for a game name ? 4 23 August 2006 14:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09374 seconds with 13 queries