English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 18 November 2020, 13:17   #1
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 49
Question LHA game launch problem

Good morning all !

I have two questions:

1. I downloaded the latest version of FS-UAE (3.0.5) unfortunately unable to launch games in .lha format while with version 3.0.0 this is no problem. I have this error message:



2. I would like to download old versions of FS-UAE but I can't find them... where are they ?

Greetings !
Sebiohazard is offline  
Old 19 November 2020, 13:00   #2
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 49
Hello !

Does no one have a solution ?
Sebiohazard is offline  
Old 19 November 2020, 13:52   #3
Jerry
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 40
Posts: 202
As for the error: no idea. Maybe the log really gives you some hints.

You can browse for old versions at:
https://fs-uae.net/stable/
Jerry is offline  
Old 19 November 2020, 14:34   #4
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 49
Thank you for your reply !

Where is the log file located ?

Greetings !
Sebiohazard is offline  
Old 19 November 2020, 15:34   #5
Jerry
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 40
Posts: 202
Hi,
depends on your system. For me on Linux they are at Documents/FS-UAE/Cache/Logs. Maybe have a look here:
https://fs-uae.net/log-files-needed
Jerry is offline  
Old 19 November 2020, 17:52   #6
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 49
Hello !

Here is the log file attached because it is bulky...

Greetings !
Attached Files
File Type: zip fs-uae-launcher.log.zip (17.3 KB, 19 views)
Sebiohazard is offline  
Old 19 November 2020, 21:36   #7
Jerry
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 40
Posts: 202
I can confirm your problem, though it works fine on linux.
On Windows the temporary hd contains files where the path slash '/' has been replaced by %5c and thus the slave cannot be found.
Jerry is offline  
Old 20 November 2020, 01:54   #8
AmigaCD32
Registered User

AmigaCD32's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Gwent
Posts: 20
The only way I got around this was to unpack the LHA file then pack it again as a ZIP file

Running the LHA file gives me the same error
AmigaCD32 is offline  
Old 21 November 2020, 16:25   #9
Sebiohazard
Registered User
Sebiohazard's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: France
Posts: 49
Arrow

Hello !

Effectively it works by converting the .lha archive into a .zip archive

Will this problem be corrected in a future update ?

Greetings !
Sebiohazard is offline  
Old 22 November 2020, 14:30   #10
Jerry
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 40
Posts: 202
The issue has been opened, so keep your fingers crossed that Frode (or someone else) finds the time to fix it.

https://github.com/FrodeSolheim/fs-u...cher/issues/90
Jerry is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I launch LHA games from the command line ? Sebiohazard support.FS-UAE 10 21 April 2020 15:07
Amiga X1000 needs a next gen Launch Game fondpondforever Amiga scene 37 18 August 2014 15:46
How do you Launch a game from an Amiga Environment? mancity support.Amiga Forever 8 24 April 2012 10:29
AmigaGuide: Can I launch a WHDLoad game from it? Zetr0 support.Other 51 18 January 2011 09:17
auto start game from hdd on launch espontaneo support.WinUAE 2 19 October 2008 14:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.13141 seconds with 14 queries