English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 November 2007, 22:54   #1
help
 
Posts: n/a
winuae 1.44 whdload problem

Hello all just downloaded winuae 1.44 and GameBase Amiga 1.43 and have a problem

OK...here how it goes:

When i load a whdload game from inside GameBase Amiga firstly whdload slave configuration pops up.

Then i choose "start game".

Then i get this error message from winuae 1.44

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information.

....and after that winuae terminates

Lastly the tray icon of whdrun continues to run,but the only
suspicious line in its list is this :
Winuae finished with error code 3.
The last line of whdrun states:
whdrun is done,but there were errors.....

can anyone please help was up all night trying to figure this out

Many thanks
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ruff N Tumble, 2nd fire button WinUAE/WHDLoad problem jimmy2x2x support.Games 4 27 March 2011 21:34
WinUAE Loader + WHDLoad problem BobbyBobBob support.WinUAE 5 07 January 2010 22:35
WinUAE WHDLoad Install Problem Kitty project.WHDLoad 97 29 September 2009 04:16
moonstone hd with winuae & whdload problem Unregistered support.WinUAE 0 15 August 2002 09:20
WinUAE/WHDLoad AGA problem MethodGit support.WinUAE 8 15 June 2001 16:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05609 seconds with 13 queries