English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 25 November 2005, 15:15   #1
Wolf
 
Posts: n/a
Problems with Celtic Legends...

Hi Guys, I have problems running Celtic Legends for Amiga under WinUAE 0.8.8. The introduction and titles of the games are displayed, but when it's starting, UAE display me only unordered blue lines... Can anyone help me? Thanx in Advance...
 
Old 25 November 2005, 17:05   #2
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 48
Posts: 12,054
Hi, Wolf

welcome to the board. I need more infos. Which version of the game? Your config settings? Have you tried the last WinUAE version? For me Celtic Legends works without graphic glitches.
Retro-Nerd is offline  
Old 25 November 2005, 23:58   #3
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 46
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
I have problems running Celtic Legends for Amiga under WinUAE 0.8.8
This is normal, as this version is more than 6 years old now.
You might first want to go to http://www.winuae.net and download the latest version.
Or, if you have a slow(er) PC, go to http://www.back2roots.org and download one of the versions that came after 0.8.8 (0.8.14, 0.8.17, 0.8.21 ... )
andreas is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Celtic Legends Problem Kangoo support.WinUAE 17 14 April 2012 20:09
Manual for Celtic LEgends? Arslan request.Other 1 17 March 2007 18:34
Celtic Legends Save/Load glitch FallenSeraphin support.Games 4 19 February 2005 02:24
Celtic Legends FallenSeraphin support.WinFellow 11 18 February 2005 21:15
Newbie - having problems with Celtic Legends? DrGrieve support.Games 13 14 November 2002 15:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06286 seconds with 13 queries