English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 28 December 2013, 00:53   #1
stainy
Zone Friend
stainy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Concord, NC, USA
Age: 47
Posts: 1,422
Send a message via ICQ to stainy Send a message via MSN to stainy
ah nuts!

Just made a P96 Classic WB all went fine..

now I`m left with this.



any ideas???

sorry guys, it`s been a long time
stainy is offline  
Old 28 December 2013, 00:55   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 38
Posts: 6,347
Send a message via MSN to fitzsteve
You should use the WinUAE config file within the CWBP96 archive.
fitzsteve is offline  
Old 28 December 2013, 01:25   #3
stainy
Zone Friend
stainy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Concord, NC, USA
Age: 47
Posts: 1,422
Send a message via ICQ to stainy Send a message via MSN to stainy
Yes, I should have... redoing...

thanks for the pointer!
stainy is offline  
Old 02 January 2014, 16:07   #4
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Glad you sorted it - a screen like that usually indicates no Zorro III expansion and RTG mem selected under the expansions menu in WinUAE.
Bloodwych is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring WinUAE is driving me nuts. Mr B support.WinUAE 2 30 March 2011 16:11
CDTV PROMS driving me nuts! Canyon Matt support.Hardware 9 18 April 2010 23:42
WinUAE going nuts when set to certain resolution FOL support.WinUAE 9 23 September 2009 19:09
Going nuts. How do I install? Amigan25 project.ClassicWB 1 08 June 2007 16:41
VSYNC makes sound go nuts! ethylene support.WinUAE 7 21 August 2003 03:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05861 seconds with 15 queries