English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 20 October 2013, 19:30   #521
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 38
Posts: 2,568
Replaced the hard drive directories with

F:\Emulator\Amiga\ClassicWB_UAE_v28

for example - F:\Emulator\Amiga\ClassicWB_UAE_v28\HardDisk\Software

and also the floppy ones

F:\Emulator\Amiga\ClassicWB_UAE_v28\df0.adf

and it's now working! ( This wasn't in the instructions for UAE that I saw )
Neil79 is offline  
Old 20 October 2013, 20:43   #522
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
You have to reset WinUAE's paths back to defaults, or tick the box to say use relative paths. WinUAE stores these settings in the registry I think.

http://classicwb.abime.net/classicwe...uctionsuae.htm

It's step 3 of the instructions, but those intructions were written years ago so the Paths button location may have changed.

EDIT: I'll check the configs are not my error (probably are), I may have not left them as relative links when I saved some new config files for the packs. Shouldn't have changed however, but I'll check. Thanks for letting me know.

Last edited by Bloodwych; 20 October 2013 at 21:13.
Bloodwych is offline  
Old 20 October 2013, 20:51   #523
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 38
Posts: 2,568
No problem Bloodwych and thanks for mentioning about the registry

I was always led to believe that making a WinUAE.ini file would stop it clashing with other WinUAE's and also keep it away from registry.
Neil79 is offline  
Old 20 October 2013, 22:00   #524
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Yes you're right, you can make a winuae.ini blank text file and it will avoid the registry if that's what you prefer.

I don't add the file to the UAE pack as it's unsupported across different WinUAE versions, so can cause confusion if someone updates WinUAE but does not delete the winuae.ini file.

Those Instructions did need updating though, so thanks. Also removed any fixed paths from the UAE packs config files. Just reupped the page and pack now.
Bloodwych is offline  
Old 20 October 2013, 22:20   #525
Neil79
Registered User
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Kent
Age: 38
Posts: 2,568
Good Good

Forgot to mention I think it was also in the P96 pack, might be worth checking all of them if they have been updated too
Neil79 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Many problems with ClassicWB on real Amiga 1200 michomis project.ClassicWB 2 04 January 2013 22:47
ClassicWB Problems Mike UK project.ClassicWB 4 14 September 2011 15:44
Problems with ClassicWB AdvSP and my Apollo 1260 BusterHell project.ClassicWB 9 15 April 2008 20:05
ClassicWB zipfile problems! extralife project.ClassicWB 5 25 January 2008 20:24
ClassicWB P96 Version Problems Anubis project.ClassicWB 9 23 October 2005 21:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07499 seconds with 16 queries