English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 24 April 2010, 22:45   #1
Kludgy
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 11
WinUAE not recognizing MicroSD

Hi,

I have a strange problem, and I'm hoping someone else has come across this.

It started when I formatted a 512-MB MicroSD card with the Amiga FFS using WinUAE on WinXP. The intent was to place my A1200 programs on the device for a convenient boot.

The first time I did this, WinUAE recognized the MicroSD card. But try as I might I cannot get WinUAE to recognize the FFS formatted media after restarting the program.

Does anyone have any pointers?

Thanks,
Kludgy
Kludgy is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 April 2010, 23:04   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,551
As so many other people you wrote a lot of text but it contains no information at all.

Please describe in every detail what you did, step by step, what you expected to happen and what happened instead.

I am quite sure it's something simple, like you forgot to save the configuration or so.
thomas is offline  
Old 24 April 2010, 23:57   #3
Kludgy
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 11
That's not entirely unfair, but there is some information in the post. No point jumping straight into the deep end if it's a common problem with a common solution, yes?

I'm not going to go through the formatting process yet. The media is formatted correctly and boots fine in an actual A1200.

I will post the UAE file system and crits shortly.
Kludgy is offline  
Old 25 April 2010, 00:55   #4
Kludgy
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Vancouver, Canada
Posts: 11
Resolved

Well I was going to post the details and then it occurred to me that there might be a pnp issue. I disabled other card reader devices and lo, now WinUAE sees the media. :/

So this appears to be a WinXP or 3rd party driver issue, not WinUAE.

Sorry to waste your time!
Kludgy is offline  
Old 25 April 2010, 10:00   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,940
"Not recognizing" does not really explain the problem.

Start winuae normally, click "add harddrive", close winuae and attach winuaebootlog.txt. Perhaps it isn't so simple problem after all..
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 0.9.92 "WinUAE 1.0 public beta #3" Released! Jim News 2 23 December 2004 12:29
WinUAE - HD, and WinUAE Beats me Mr.B support.WinUAE 19 26 October 2003 18:49
WinUAE 0817r3-GUI dissappears/ WinUAE freezes. 7-Zark-7 support.WinUAE 2 23 December 2001 15:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12756 seconds with 14 queries