English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 03 April 2010, 10:15   #1
Marlock
 
Posts: n/a
Workbench 1.3 install porblem

i have read fev guides about instalation of workbench but im still in trouble :P
so lets begin : i have newest version of winuae im adding directory in my pc as hard drive calling it "workbench1.3"(in windows) ,in winuae this drive is Dh0 and label workbench . Im inserting the floppy with workbench 1,3 starting emualtion, next i click on workbench 1.3 floppy ,then shell and i type
copy DF0: to DH0:all
or copy DF0: DH0:all
theres a messege that it coppies files , the virtual Hdd icon flashes that it works,but when it ends to copy i type endcli and restart winuae without the flopies and i get amiga dos screen :P ,in my windows folder workbench thtat is my virtual hard drive there are subdirectories : all and system ,can someone help me if you have working confiuguretion of amiga 500/600 with hdd and OS you can send it to my mail ravencrest1985@gmail.com
(winuae hard drive file)
 
AdSense AdSense  
Old 03 April 2010, 10:53   #2
Maren
Banned
 
Join Date: Jul 2009
Location: *
Posts: 567
It works here so let's just try this first:

. Go to the "Hard drives" panel.
. Select the entry for the folder where WB13 files are stored.
. Click on "Properties"
. Make sure that "Bootable" is checked.

When there's no bootable drive, I get the Kickstart screen, but I wanted to discard this anyways.
Maren is offline  
Old 03 April 2010, 12:28   #3
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,551
Quote:
copy DF0: to DH0:all
or copy DF0: DH0:all
There must be a space character between DH0: and all. 'All' is a keyword, not a directory.

copy all from df0: to dh0:

If you specify dh0:all in one word, it creates a directory called "all" on dh0 and copies some files from the floppy's root directory to it.

What you actually want is to copy all files and directories from the floppy to the root directory of dh0.
thomas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
workbench 1.3 on hd + disk install Nova support.Other 5 09 October 2012 16:13
How to install DPaintV into workbench 3.X Morbane support.Amiga Forever 5 27 December 2011 21:42
Workbench 3.1 install AliasXZ request.Other 4 30 November 2011 21:05
Workbench Install 3.1 Disk squonk request.Apps 2 01 August 2009 14:20
Cannot install Workbench to HD? Read here Akira support.Apps 7 26 June 2008 16:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10269 seconds with 14 queries