English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 25 September 2020, 18:49   #1
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 1,417
[Solved] read forums aren't marked read anymore

since today forums i've read aren't marked read anymore.
these forums have still bold font like there might be something unread in there.
i already cleared cache. didn't help.

//edit: nevermind. after some browser-restarts it seems to work again.
no clue, what kind of hiccup this was...

Last edited by honx; 25 September 2020 at 18:59.
honx is offline  
Old 25 September 2020, 18:58   #2
chip
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 45
Posts: 2,058
Do you mean the title thread which is bold when unread ?

It's all ok here
chip is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CD32 drive wouldn't read discs anymore Akira support.Hardware 42 16 October 2018 22:12
[SOLVED] Redblade!!! Please read!!! Need address to post amiga. Adrian Browne MarketPlace 4 14 January 2018 06:32
Mark Forums Read... DamienD project.EAB 10 17 April 2017 20:43
amiga 32 disc don't read anymore gjb1985 Amiga scene 19 05 January 2014 00:35
Welcome.. Please read BippyM Coders. Tutorials 1 14 January 2006 19:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09612 seconds with 15 queries