English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 04 June 2001, 01:07   #1
enigma
 
Posts: n/a
Stick out tongue [Operation Stealth] Whew... got passed it!

Well as it says
when it demands the new disk (2)
you eject the disk... (leave no disk inside the drive)
and click the mouse
the disk-loading icon should appear
then anytime, then (no hurry)
you should place the next disk and here you are.

:bounce
 
AdSense AdSense  
Old 04 June 2001, 01:33   #2
Mangar
Got the fever back
Mangar's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Toronto / Canada
Age: 45
Posts: 288
If this is operation stealth you are talking about can you send me your winuae config and tell me what version of winuae you are using.. or fellow.. whatever the case may be..
Mangar is offline  
Old 04 June 2001, 13:34   #3
enigma
 
Posts: n/a
Fellow...

Well I use fellow.. and when it asks for the next disk
I strike END-F1 then aas soon as the emulator comes back
I strike my mouse. The mous epointer then turns to a disk
showing it is loading...

... and it would be loading eternally

so then I press HOME-F1 and insert the next disk
and the the game carries on.

But I can't get sound output like reading-out-loud

Today I have downloaded WinUAE new ver and I shall try if it
works there as well...

Also this little trick is mentioned in the boot-up screen
..... Smash LEFT
 
Old 04 June 2001, 17:48   #4
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,493
Re: speech

Sometimes I used to get speech on my one meg A600, most times I never got speech. Try to use a configuration like the one depicted on that screen you showed.

I don't knwo if speech si correctly emulated. I remember not being able to use "Say" on an emulated Amiga.
Akira is online now  
Old 05 June 2001, 01:41   #5
enigma
 
Posts: n/a
Wink Fellow new version... if you did not know!

Here's the fellow version I use to play with...

Fellow V .0.3.6 Release 1

this is the one I use...
to see all these keystrokes I mentioned look at an html file
inside the documentation folder...!

Good luck!
 
Old 09 June 2001, 11:55   #6
Unregistered
 
Posts: n/a
About the speech. I think it will work best on older Amigas.

My A1200 doesn't have the Say program on the workbench disks (Probably isn't supported and thus removed), and when I try to run the SAY program from the 1.3 disks the entire system just ignores the program and doesn't open it.

Is there a way around this problem?
 
Old 09 June 2001, 13:16   #7
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,493
Yes, use the Workbench 2.0 version of Say.
Akira is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Paul - Passed Away :( Paul News 235 05 March 2014 15:32
The modstation Amiga radio passed? Predseda Amiga scene 0 06 September 2011 14:06
Gary Gygax passed away MazinKaesar Nostalgia & memories 23 18 June 2009 12:29
Fred Fish passed away Friday April 20th 2007 :( ppill News 29 15 May 2007 12:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22219 seconds with 12 queries