English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 October 2020, 22:46   #1
Jolabandola
Registered User

 
Join Date: Oct 2019
Location: Nordmaling/Sweden
Posts: 40
Dopus4 flickering

Hi.
I am having problems with Dopus on my test rig. I have a A600 with a 4gb sd-card. I have an identical copy of that sd-card that i use for testing and trying stuff out on my pc in WinUAE before i try it on my real Amiga.


The problem i am having is that the screen flickers when i move the mouse in Dopus4. Like i said, i have identical copies of my system on two sd-cards but i only get the flickering on my pc. Is there something i can do about it? It seems to have something to do with my mouse input. If i stop moving the mouse Dopus it either showing or not. Its like it flickers out of existance and if i then move the mouse just a tiny bit it comes back.
Jolabandola is offline  
Old 14 October 2020, 23:33   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 6,269
Difficult to replicate your problem, only by examining your HardFile you could solve it.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 15 October 2020, 12:38   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,318
Can you take a screenshot? Sounds like some filtering/scaling side-effect.
Toni Wilen is online now  
Old 23 October 2020, 20:21   #4
AC/DC HACKER!
Registered User

AC/DC HACKER!'s Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Location: SCC-NAC-dC-iNT
Posts: 742
Are you using MultiCX? It has a Mouse Blanker and Idle options. If you type something it'll blank the mouse on whatever screen. You commented about screen flickering, so I'm guessing that's not it. I'm currently using newest Beta of WinUAE. What Mouse Commodities are you using? Anything with "Sun Mouse"? I remember some programs caused conflicts like that.
AC/DC HACKER! is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add Icon in Dopus4 elowan support.Apps 1 06 December 2019 15:13
Dopus4 problem with Kickstart 3.1 AMIGASYSTEM support.Apps 3 10 January 2017 00:26
OS4.1 FE & Dopus4. No sound in Dopus4. MickJT support.WinUAE 9 10 December 2015 15:49
Dopus4 Help don27dog support.Apps 4 14 February 2013 17:45
FTPMount and Dopus4... ppill support.Apps 0 29 March 2007 14:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06379 seconds with 15 queries