English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 10 December 2001, 14:27   #1
P-J
EAB veteran... Honest!
P-J's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Warwickshire, England
Age: 34
Posts: 1,144
Send a message via MSN to P-J
Problem with PM's

Amigaboy sent me a PM earlier. "Great!", I thought.

In fact, not. Because there was no message title included, I couldn't actually read the message because there was nothing to 'click' on as it were. Since the title of the message becomes the link to the message itself, you can see the problem.

@ RCK : Is this a bug? If so, it's a little annoying

@ AmigaBoy : Ermmm, send the message again, coz I can't read it.
P-J is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 December 2001, 14:30   #2
P-J
EAB veteran... Honest!
P-J's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Warwickshire, England
Age: 34
Posts: 1,144
Send a message via MSN to P-J
Ah..

Aha.

I see if you press 'forward' you can then read the message because it appears in resulting text-box.

RCK : Could you make it so a Subject is required, or there is a warning about blank subjects?
P-J is offline  
Old 10 December 2001, 15:28   #3
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 23
Posts: 4,662
It won't let me send a message with no subject. I have noticed that I haven't been getting New PM pop-ups lately, though.
Twistin'Ghost is offline  
Old 10 December 2001, 16:30   #4
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 36
Posts: 2,772
I don't have any problems here,
you have to enable Javascript for different warning such blank subject, message too long, and popup windows...
RCK is offline  
Old 10 December 2001, 16:44   #5
P-J
EAB veteran... Honest!
P-J's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Warwickshire, England
Age: 34
Posts: 1,144
Send a message via MSN to P-J
Ah...

So I guess AmigaBoy has JavaScript disabled or is using a non-JS browser.

Maybe you could warn about this?
P-J is offline  
Old 10 December 2001, 16:44   #6
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 23
Posts: 4,662
I usually get the PM popup, but in the last day or so, I have only gotten one or two, but most of the time, nothing and I have to manually check (and sometimes find as many as three PM's!) Probably an Opera bug (this beta version is loaded with 'em!)
Twistin'Ghost is offline  
Old 10 December 2001, 18:46   #7
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,432
Twistin, last time I tried to message you, your inbox was full.. .perhaps that is the problem?
Akira is offline  
Old 10 December 2001, 19:16   #8
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 23
Posts: 4,662
Well, when I go to the PM box, there's usually new messages there. I'm trying to keep some space free in there before I finally go in and do a clean sweep.
Twistin'Ghost is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mike the Magic Dragon: in-game problem or WinUAE problem? petran support.WinUAE 14 10 December 2013 16:12
aspi problem (was: auto resize problem) Kyon support.WinUAE 34 31 May 2009 17:56
Problem with Kickstarts [rare problem with faulty scripts in early v1.1 release] Topgun project.MAGE 14 08 June 2006 23:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13901 seconds with 11 queries