English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 16 April 2008, 01:30   #1
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 42
Posts: 3,304
a list of configs for speeding up winuae load

hi toni,
is it possible for winuae to make a list of winuae configs, you know for starting winuae fastly ?
because i have many winuae configs and it takes a long time to load now.
And somethin like a refresh option or an automatic refresh when you save a new config ?
a little request
ps: i think winuae read each boot all the config directory and it's why it's so long with many configs, tell me if i'm wrong.
turrican3 is offline  
Old 16 April 2008, 10:22   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,902
WinUAE is not a game frontend.

Why not just move most config files outside of winuae's directory and run them with doubleclick? (if you want to "emulate" game frontend..)

Config file names and labels can be cached but this isn't good enough reason
Toni Wilen is online now  
Old 16 April 2008, 14:46   #3
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 42
Posts: 3,304
thanks for your answer toni.
turrican3 is offline  
Old 26 April 2008, 09:52   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Hi Turrican3,

I have also made alot of configs and faced the same slowdown. Like Toni said WinUAE is no game frontend, so I made my own .
JAmiga is a simple frontend with screenshot and music capabilities. It's not based on any database, but on your configurations.
You need the .Net Framework 2.0 which can be found here.
If you have any questions leave me a message.

P.S. : The screenshot is from my setup. Hope you like the game I choose

P.P.S @mods : In which subforum can I make a thread about this frontend?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	JAmiga.PNG
Views:	243
Size:	84.6 KB
ID:	16436  
Attached Files
File Type: zip JAmiga_v1.06.zip (391.2 KB, 167 views)

Last edited by TCD; 26 April 2008 at 09:59.
TCD is offline  
Old 26 April 2008, 12:15   #5
Marcuz
Wurk???
Marcuz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: .
Age: 42
Posts: 5,227
i would say:
http://eab.abime.net/forumdisplay.php?f=2

btw, nice project!
Marcuz is offline  
Old 26 April 2008, 12:24   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Thank you!
Okay I will make a thread tomorrow and am curious how many people are interested in it.

btw is there an option to reuse the attachments from this thread?

Last edited by TCD; 26 April 2008 at 12:37.
TCD is offline  
Old 26 April 2008, 14:47   #7
Marcuz
Wurk???
Marcuz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: .
Age: 42
Posts: 5,227
i know of a rough one:
go in your user CP (top left of the screen); click attachments in the new page (bottom left); click with the right mouse button on the file you want to reattach, click properties from the menu; copy the link to the file and paste it in the new post
Marcuz is offline  
Old 26 April 2008, 14:59   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Thanks for the answer.
Just had a try, but it will only show up as a link, not as an attachment.
So I will upload them again (both are small anyway).
TCD is offline  
Old 27 May 2008, 22:42   #9
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,902
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Config file names and labels can be cached but this isn't good enough reason
For some unknown reason (which most likely isn't "good enough" ) I decided to "waste" few hours today and implemented configuration data cache..

More in next beta's changelog. soon.
Toni Wilen is online now  
Old 27 May 2008, 22:46   #10
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Thanks for wasting your time Toni
I'm really looking forward to see how the load time changes.
TCD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can anyone here hack a single load Amiga game to add a copper list please? ImmortalA1000 Amiga scene 10 19 January 2012 08:20
configs wont auto load winuae after move to other pc kirk support.WinUAE 16 18 June 2009 08:50
winuae configs change within the game sareks support.Games 1 08 September 2005 00:27
Cloanto Vs Winuae CDTV configs stainy support.WinUAE 0 04 July 2004 23:02
WinUAE configs... Excelle support.WinUAE 2 16 May 2002 10:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06974 seconds with 14 queries