English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 21 June 2018, 14:12   #101
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,935
Amilore is now moved on new server
http://www.abime.net/
RCK is offline  
Old 21 June 2018, 14:19   #102
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 36
Posts: 676
indigolemon is offline  
Old 09 July 2018, 13:58   #103
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 46
Posts: 3,413
I'm starting to have this duplicate empty lines problem too !
It seems it was ok a few days or weeks before, but it seems quite reproductible now (though exact conditions are unclear).

And it's not IE11 (using FF here).

They appear the first time i preview (i actually use and abuse of the preview post feature) and then they can be removed and don't return.

A minor annoyance, but an annoyance nevertheless.
meynaf is offline  
Old 09 July 2018, 14:46   #104
chip
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 44
Posts: 1,060
I have the same problem as meynaf, duplicated empty lines

I use Firefox too

It would be great to fix this issue, thanks in advance

All the best, chip
chip is offline  
Old 09 August 2018, 10:40   #105
jman
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Italy
Posts: 307
@rck am experiencing a timeout connecting through https
jman is offline  
Old 09 August 2018, 11:12   #106
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 13,720
Looks like parts of the Abime network are currently down i.e. HOL and Amiga Magazine Rack

Edit: and myseriously back up again straight after I post the above...
DamienD is offline  
Old 09 August 2018, 11:21   #107
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 46
Posts: 3,413
But duplicated empty lines are still there...
meynaf is offline  
Old 09 August 2018, 11:37   #108
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 41
Posts: 2,157
If it bothers you don't use the WYSIWYG editor use standard or basic.
Ian is offline  
Old 09 August 2018, 12:22   #109
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 46
Posts: 3,413
"Just don't use the feature" isn't a proper reply to a bug report :/
meynaf is offline  
Old 09 August 2018, 14:20   #110
E-Penguin
Banana

 
Join Date: Jul 2016
Location: Darmstadt
Posts: 776
Quote:
Originally Posted by jman View Post
@rck am experiencing a timeout connecting through https
I don't think https is enabled
E-Penguin is offline  
Old 09 August 2018, 15:16   #111
jman
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Location: Italy
Posts: 307
Quote:
Originally Posted by E-Penguin View Post
I don't think https is enabled

which is weird since at the beginning of the thread it was confirmed that we should have SSL now. More likely a temporary glitch, imo.
jman is offline  
Old 13 August 2018, 22:19   #112
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,935
I have not yet activate https, it will come
RCK is offline  
Old 22 October 2018, 16:16   #113
malko
Registered User

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 1,417
Quote:
Originally Posted by malko View Post
Does this new server allow https connexions ?
Quote:
Originally Posted by RCK View Post
Yes, https will be available for all hosted websites
Get a time out... Is it working ?
malko is offline  
Old 10 April 2019, 11:50   #114
malko
Registered User

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 1,417
Today I wanted to listen to mods on a mobile device (tablet).
Unfortunately, no mod is playing at all. The page load correctly but when I click on play there is no "track name" displayed and no sound is coming from the device (regardless the time I wait). The track number & Total track is displayed. Using Firefox.
First time I try from a mobile device.

On a PC, Everything is working fine (with Firefox as well).

Do someone (or @RCK) know why it's not working on a mobile device ?
malko is offline  
Old 10 April 2019, 12:06   #115
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 36
Posts: 676
Odd, it's working fine on my mobile and tablet here (Both Android)
indigolemon is offline  
Old 10 April 2019, 13:33   #116
mcgeezer
Registered User

 
Join Date: Oct 2017
Location: Sunderland, England
Posts: 1,028
It would be nice to see an SSL cert on the abime.net domain as well.

I can help out if necessary.
mcgeezer is offline  
Old 10 April 2019, 13:37   #117
malko
Registered User

malko's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Location: CH
Posts: 1,417
I just did some tries with several different browsers (tested 5 from the 'play st@re'). Tried with default settings.
Out of these 5 browsers, only Chr@me loads the mod BUT the play is extremely jerky/irregular...

I then gave a try on a crappy (but more recent) Thomson tablet (really crappy, it's slower than a snail even for general browsing) and the mod is playing fine under 'duckduckgo' browser.

First device has Android 4.4.2, second crappy has Android 7.1.2 : so looks like the OS version has some influence here...
malko is offline  
Old 10 April 2019, 16:12   #118
designer77
designer77

 
Join Date: Apr 2019
Location: Poland
Posts: 21
jupi
designer77 is offline  
Old 10 April 2019, 16:22   #119
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 36
Posts: 676
You're still using something running Android 4.4.2
indigolemon is offline  
Old 10 April 2019, 17:03   #120
NLS
Ancient User
 
Join Date: Apr 2007
Location: GREECE
Age: 45
Posts: 570
4.4.2?
This is almost as old as the (original) tunes you are trying to play.
I can't imagine the crappiest Android 7+ device being slower than any Android 4.4.2 era device.
NLS is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIME type for .ADZ files on the Abime.net server eLowar project.EAB 1 16 September 2007 12:10
[abime.net] server migration in 3 days ! RCK News 71 29 July 2006 18:27
abîme.net kaillera server - Player List RCK project.WinUAE - Kaillera 30 05 March 2005 17:21
[abime.net] New abime.net portal online ! RCK project.EAB 25 31 July 2004 14:47
abîme.net kaillera server - Discuss RCK project.WinUAE - Kaillera 37 07 December 2003 23:44

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08926 seconds with 14 queries