English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 26 January 2015, 20:34   #1
mark_k
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location:
Posts: 2,967
ROM scanner always reports Action Cartridge Super IV Professional ROM found

Not sure if this is a bug, but I noticed that on clicking Rescan ROMs, WinUAE always reports that it found an Action Cartridge Super IV Professional ROM, even when one isn't present.
mark_k is offline  
Old 26 January 2015, 20:52   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,129
Not a bug. Super IV does not have any ROM chips. All code and data is loaded from bootable loader disk.

"ROM" is only my hack that makes it easier and quicker to use in emulation.
Toni Wilen is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CD32 MPEG Cartridge ROM 3.1.40.22 pucci support.WinUAE 3 29 September 2013 19:29
WinUAE 2.3.2 and cartridge ROM help pls Dogfax support.WinUAE 8 15 June 2011 21:52
Is this cart the Action Cartridge Super IV? fryguy Nostalgia & memories 2 09 December 2008 21:50
Action Cartridge Super IV Professional tEiS support.WinUAE 10 15 February 2008 19:12
rom scanner hoborg support.WinUAE 2 20 March 2007 09:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05744 seconds with 13 queries