English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.TOSEC (amiga only)

 
 
Thread Tools
Old 21 January 2011, 13:05   #1
mai
Moderator
mai's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Stendal/Germany
Age: 50
Posts: 4,769
TOSEC release (2011-01-19)

I would like to inform you, that TOSEC has released new dats.
Get the new dats here:
http://www.tosecdev.org/index.php/downloads
mai is offline  
Old 21 January 2011, 13:06   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Nice one
TCD is offline  
Old 21 January 2011, 17:22   #3
Crashdisk
Moderator

Crashdisk's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: France
Age: 41
Posts: 1,261
The really first good new of the year ;-)
Thank you!
Crashdisk is offline  
Old 21 January 2011, 20:55   #4
frankie70
 
Posts: n/a
Wow,very good news!
 
Old 22 January 2011, 00:24   #5
trackah123
Amiga User

trackah123's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Delft / The Netherlands
Posts: 325
Yeah i heard the message about new TOSEC from DuncainTwain.. nice one

Amiga has mostly name corrections?
trackah123 is offline  
Old 22 January 2011, 09:52   #6
mai
Moderator
mai's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Stendal/Germany
Age: 50
Posts: 4,769
Quote:
Originally Posted by trackah123 View Post

Amiga has mostly name corrections?
This time i have added a lot of sets too.
mai is offline  
Old 22 January 2011, 22:00   #7
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Thanks, mai!
prowler is offline  
Old 09 February 2011, 00:54   #8
plasmatron
Zone Friend
plasmatron's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Germany
Age: 42
Posts: 948
Is this mostly a name correction update, or has it more to offer?
plasmatron is offline  
Old 09 February 2011, 00:56   #9
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Quote:
Originally Posted by plasmatron View Post
Is this mostly a name correction update, or has it more to offer?
Quote:
Originally Posted by mai View Post
This time i have added a lot of sets too.
TCD is offline  
Old 09 February 2011, 20:07   #10
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,136
As usual, due to the many dupes CLR mame reports endless missing files.

Thank god I discovered Romvault to sort out all this shit.

Still miss a few files, but it's a damn sight better than What CLR made out.

Surely someone at TOSEC should sort out the dupes.
Ian is offline  
Old 10 February 2011, 17:20   #11
PandMonium
Registered User
PandMonium's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Portugal
Posts: 408
Hey Ian, you mean the same files appearing twice or more in the same dat, right?
Yeah i should have checked it better, unfortunately that happens in current dats a bit but hopefully will be gone in the next time
PandMonium is offline  
Old 10 February 2011, 19:12   #12
mai
Moderator
mai's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Stendal/Germany
Age: 50
Posts: 4,769
Quote:
Originally Posted by PandMonium View Post
Hey Ian, you mean the same files appearing twice or more in the same dat, right?
Yeah i should have checked it better, unfortunately that happens in current dats a bit but hopefully will be gone in the next time
I dont think , that there are files twice in the same dat.
There are a few twice in all dats, have fixed this meanwhile.
mai is offline  
Old 10 February 2011, 21:08   #13
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,136
Nah PandMonium, I haven't noticed those ones, as CLR does put two copies if it's in the same dat, but usually I move everything to a new folder then rebuild all the sets again. Usually by the time I have got to the commodore sets I have many missing files despite nothing changing in those particular dats.

It's not a problem now I've found RomVault though so maybe that should be mentioned on the TOSEC site as the preferred method to sort roms?
Ian is offline  
Old 11 February 2011, 02:17   #14
r.cade
Registered User
r.cade's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Augusta, Georgia, USA
Posts: 319
Send a message via AIM to r.cade Send a message via MSN to r.cade Send a message via Yahoo to r.cade
It's very strange- A lot of games are just removed from this DAT set.

Just the first example- all versions of "Dragon Cave" are removed completely.
Also XenoStar, etc... hundreds of games.
r.cade is offline  
Old 11 February 2011, 07:38   #15
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Quote:
Originally Posted by r.cade View Post
Just the first example- all versions of "Dragon Cave" are removed completely.
Are you sure they weren't just moved to the 'Games - Public Domain' DAT?

Edit : Updated my DATs here and indeed they are in 'Public Domain' now.
TCD is offline  
Old 11 February 2011, 11:50   #16
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,649
Is the main Romvault site down?? I cannot log on and download this!!


Edit: Nevermind, working now!

Last edited by BippyM; 11 February 2011 at 11:58.
BippyM is offline  
Old 11 February 2011, 11:58   #17
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
You mean http://www.romvault.com/ ? Works fine here. Should I download something for you and forward it to the zone?

Edit : M'kay
TCD is offline  
Old 11 February 2011, 12:31   #18
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,649
How the hell do you use it.. Says I have 0 roms.. That is bull!
BippyM is offline  
Old 11 February 2011, 20:13   #19
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,136
It's not perfect, set you rom dir to whatever folder holds your tosec folder and let it work it's magic.

GordonJ has added the tosec dats to his site and they follow the same structure that the make folder bat file does, so if you don't have things in that exact structure it may not find anything.
Ian is offline  
Old 12 February 2011, 12:25   #20
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 43
Posts: 8,649
It has a lot of development opportunities. Like setting custom inout/output folders. The annoying requester when a corrupt zip appears.. Why not just have a setting to move everything to specified corrupt zips folder etc..
BippyM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TOSEC Release (v2012-12-28) Crashdisk project.TOSEC (amiga only) 30 16 July 2014 13:11
TOSEC Release (v2013-04-13) Cassiel project.TOSEC (amiga only) 16 06 October 2013 20:37
TOSEC Release (v2012-04-23) Cassiel project.TOSEC (amiga only) 19 26 May 2012 22:03
New TOSEC Release (2011-11-11) Cassiel project.TOSEC (amiga only) 8 07 January 2012 00:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10419 seconds with 15 queries