English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 November 2009, 17:53   #1
smoorke
Registered User
smoorke's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ghent/Belgium
Age: 39
Posts: 247
Send a message via MSN to smoorke
Changing Floppy via Floppy Led Loops Sound

When using the floppy leds to change disks the emulation gets paused
but sound doesn't get muted and thus loops whatever was in the sound buffer at that time.

This is present in 1.6.1 as well as in 2000b19.

If it isn't too much to ask and if it is possible,
could changing floppies via the leds be made to not pause the emulation?

Thanks
smoorke is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power, Floppy & HD LED Replacement in Different Colours Peter Hardware mods 30 22 June 2017 07:34
A1200: Gray screen, floppy led constantly on emuola support.Hardware 20 26 September 2009 10:14
floppy drive LED transplant VermillioN support.Hardware 2 14 May 2007 04:17
Floppy LED rare_j support.Hardware 0 10 March 2006 12:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08035 seconds with 13 queries