English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 06 February 2019, 20:46   #1
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
Thumbs up Att: A4000 and Cyberstorm MK III users

Can you please post your startup-sequence and user-startup files here as I've been having a heck of a time getting my system running as stable as possible with OS3.9 and BB's 1 &2

thanks! oh & before anyone asks my 060 isn't overclocked lol
klx300r is offline  
Old 06 February 2019, 20:49   #2
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,412
Purely CSMkIII? Or are you interested in MkII setups also?
trixster is offline  
Old 06 February 2019, 20:54   #3
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
Quote:
Originally Posted by trixster View Post
Purely CSMkIII? Or are you interested in MkII setups also?

sure since (as I remember) the only difference was the onboard wide-scsi on the mkii and they used the same drivers/libs if I'm not mistaken btw is your mkii 040 or 060
klx300r is offline  
Old 07 February 2019, 13:13   #4
TheMrKocour
Registered User
TheMrKocour's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: Prague, Czech Republic
Posts: 11
I only have BlizKick in SS and system is stable :-) A4K, CyberStorm MKIII, Mediator, Sonnet 7200
TheMrKocour is offline  
Old 07 February 2019, 19:52   #5
nogginthenog
Amigan

 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Posts: 818
Quote:
Originally Posted by klx300r View Post
Can you please post your startup-sequence and user-startup files here as I've been having a heck of a time getting my system running as stable as possible with OS3.9 and BB's 1 &2

thanks! oh & before anyone asks my 060 isn't overclocked lol
What 68060.library are you using? That's usually the problem. Try using the latest P5 version or Thor's version in the mmu library (Aminet).
nogginthenog is online now  
Old 07 February 2019, 23:01   #6
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
Quote:
Originally Posted by TheMrKocour View Post
I only have BlizKick in SS and system is stable :-) A4K, CyberStorm MKIII, Mediator, Sonnet 7200

can you please post both your startup-sequence and user-startup here
thanks
klx300r is offline  
Old 07 February 2019, 23:01   #7
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
Quote:
Originally Posted by nogginthenog View Post
What 68060.library are you using? That's usually the problem. Try using the latest P5 version or Thor's version in the mmu library (Aminet).

using Thor's 060 and mmu libs they seem not to be the issue
klx300r is offline  
Old 09 February 2019, 03:38   #8
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
bump
klx300r is offline  
Old 09 February 2019, 11:41   #9
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,412
Here is mine, sorry it is a mess

--------------------------------

PsdLoadModule DEVS:input.device QUIET ;Added by Poseidon-Installer
;C:Blizkick * EXTRESBUF=600000 MODULE DEVS:Modules/scsi.device LIBS:layers.library LIBS:utility.library LIBS:graphics.library LIBS:mathieeesingbas.library LIBS:mathffp.library romfixes MuMove4k MoveVBR QUIET

C:mcpramlibpatch QUIET
;C:MuMove4k NOREBOOT
;C:LoadModule DEVS:Modules/scsi.device LIBS:layers.library Libs:mathieeesingbas.library Libs:mathffp.library dh0:system/luciferin/modules/libs/workbench.library
C:SetPatch NOROMUPDATE QUIET
;C:SetPatch QUIET
C:Muscan <>NIL:

C:PatchRAM
C:PatchControl
C:Ramseyconfig BURST WRAP R380 >NIL:
C:BlazeWCP
Run >NIL: C:CopyMem060
;C:CMQ&B040
;C:MuFastZero ON MoveSSP FASTEXEC
;C:MuRedox
;C:MuFastROM ON

C:Version >NIL:
C:AddBuffers >NIL: DF0: 15
C:Addbuffers >NIL: DH0: 1000
C:Addbuffers >NIL: DH1: 1000
C:Addbuffers >NIL: DH2: 1000
C:Addbuffers >NIL: DH3: 1000
C:Addbuffers >NIL: DH4: 1000
C:Addbuffers >NIL: DH5: 1000

FailAt 21

C:StackAttack

C:MakeDir RAM:T RAM:Clipboards RAM:ENV RAM:ENV/Sys
C:Copy >NIL: ENVARC: RAM:ENV ALL NOREQ

Resident >NIL: C:Assign PURE
Resident >NIL: C:Execute PURE

Assign >NIL: ENV: RAM:ENV
Assign >NIL: T: RAM:T
Assign >NIL: CLIPS: RAM:Clipboards
Assign >NIL: REXX: S:
Assign >NIL: PRINTERS: DEVS:Printers
Assign >NIL: KEYMAPS: DEVS:Keymaps
Assign >NIL: LOCALE: SYS:Locale
Assign >NIL: LIBS: SYS:Classes ADD
Assign >NIL: HELP: LOCALE:Help DEFER

C:PlanarFrames2
C:ShadowIconText
C:IconsToFastMem
C:ivconfig
C:SwitchControl

;SYS:System/FBlit/FBlit
;SYS:System/FBlit/FText

BindDrivers
C:Mount >NIL: DEVSOSDrivers/~(#?.info)

C:LoadMonDrvs
;Assign Libs: Libsowerpc libs: ADD
;Run >NIL: <NIL: c:InitPPC

;IF EXISTS DEVS:Monitors
; IF EXISTS DEVS:Monitors/VGAOnly
; DEVS:Monitors/VGAOnly
; EndIF

; C:List >NIL: DEVS:Monitors/~(#?.info|VGAOnly) TO T:M LFORMAT "DEVS:Monitors/%s"
; Execute T:M
; Celete >NIL: T:M
;EndIF

SetEnv Language "english"
SetEnv Workbench $Workbench
SetEnv Kickstart $Kickstart
UnSet Workbench
UnSet Kickstart

C:MCP
run >nil: C:TimeKeeper >nil:
;C:rndwbpix SYS:Prefs/Backdrops DELAY=600

C:AddDataTypes REFRESH QUIET
C:IPrefs
System:System/FPalette/FPPrefs
C:ConClip

Path >NIL: RAM: C: SYS:Utilities SYS:Rexxc SYS:System S: SYS:Prefs SYS:WBStartup SYS:Tools SYS:Tools/Commodities

SYS:System/REXXMast >NIL:

IF EXISTS S:User-Startup
Execute S:User-Startup
EndIF

Resident Execute REMOVE
Resident Assign REMOVE

C:StackAttack AUTO

C:LoadWB
EndCLI >NIL:

---------------------------------------

The following stuff is loaded into the flashrom of the deneb:

PeterK's workbench.library
Scsi.device 43.45
BB 2 rom updates excluding scsi.device
hsmaths libs
mumove4k
layers.library
os 3.1.4 intuition.library
PeterK's icon.library
BBlank
NoClick

Last edited by trixster; 09 February 2019 at 11:50.
trixster is offline  
Old 10 February 2019, 23:40   #10
klx300r
Registered User
klx300r's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Toronto, Canada
Age: 49
Posts: 827
@ trixster


thanks and just curious as to why you blocked out loading Blizkick
klx300r is offline  
Old 20 July 2019, 12:01   #11
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,412
Sorry I didn't reply to you. I use a Deneb now to load all necessary libraries and modules so this blizkick line is a legacy from before then.
trixster is offline  
Old 20 July 2019, 18:56   #12
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 396
Quote:
Originally Posted by klx300r View Post
bump
Are you still having problems? I could post mine if so. But I tend to agree the CPU libs make a difference. I'm also using all the "newest" that I know of WarpOS files, PowerPC.library, and DataTypes as well as Picture DT and so on. My Zer060 is the newer..and my PPC is a newer also. But everything is a normal stable and functions well with my Picasso 4 and CVisionPPC. Though when the CVisionPPC is connected to the CyberStorm is slows the AmigaDOS native screens a little. I don't know why. Usually I don't have it connected except for Payback PPC if I want to use better graphics than Picasso 4 or Wipeout 2097..or some other WarpOS games.

I also have all OSes installed on different partitions on the same CompactFlash, and OS 3.9 does cause some problems with some games; most notably Uropa2. My system is a bit complex, not at all a simple setup and I started a little while after A4000 was released.

Check your hardware, make sure all connections are good..and all hardware is functioning correctly. If your CyberStormPPC has any warping to it from heat it could cause a problem. What kind of crashes are you noticing? Are you using 128MB?

As I typing this, I remember also..that if you have multiple OSes installed, switching between OS 3.1/5 to OS 3.9 might cause a Yellow Alert. Generically, previous patches MUST be cleared...if you don't power off first. I usually don't power it off. A program from Aminet "Reset" can do a hard reset to help, or T.U.D.E. (with GUI) can do so.

I won't go any further with advice unless needed.
AC/DC HACKER! is offline  
Old 03 August 2019, 12:06   #13
Kin Hell
Registered User
Kin Hell's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Cornwall, UK
Posts: 653
Libs are a Major factor.

http://phase5.a1k.org/index.html

Make sure your PSU is good on all rails too.
Kin Hell is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fixing Cyberstorm MK-III CPU socket tnt23 Hardware pics 10 09 June 2014 21:42
For Sale: Cyberstorm MK-III egillskallagrim MarketPlace 0 23 September 2013 15:58
WANTED: Cyberstorm MK III 1time MarketPlace 0 29 February 2012 10:27
CyberStorm MkI,II Or III ? THX1138 support.Hardware 6 07 August 2005 14:07
CyberStorm Mk-III quick question thinlega support.Hardware 9 26 March 2004 22:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07603 seconds with 13 queries