English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 04 May 2010, 18:26   #1
EvilCensor
A1000 User
EvilCensor's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, England
Posts: 47
Send a message via MSN to EvilCensor
Dataflyer 500 on an A1000 (memory).

I have a 'vanilla' A1000 with front 256Kb added that I'm keen to use a lot more.

I've recently acquired a Dataflyer 500 with 8Mb expansion board that I'd like to use with the A1000 (at least to bring the A1000 up to 1Mb with harddrive).

I have the manual to the main unit but not the memory add-on (which has some jumpers I'm not certain about - if anyone has this please let me know!).

The A1000 boots up to Kickstart request seems to load Kickstart and seems to perform the cycle to Workbench request - yet hangs on the gray screen.

Aside from giving up trying to use my A1000 - anyone have any suggestions to get this working.. I'd be a very happy chap
EvilCensor is offline  
Old 04 May 2010, 18:42   #2
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 51
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
never heard of google ??? me niether

http://bboah.claunia.com/dataflyer.html

http://amiga.resource.cx/exp/dataflyer500

http://www.amiga.org/forums/showthread.php?t=50404

and another 1

http://www.amiga-hardware.com/showha...gi?HARDID=1000
cosmicfrog is offline  
Old 04 May 2010, 18:49   #3
EvilCensor
A1000 User
EvilCensor's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, England
Posts: 47
Send a message via MSN to EvilCensor
Does anyone else (aside from the Atari ST owner ) have anything useful to suggest?

..seriously the obvious stuff has been tried and I've just taken a big chunk out of my lip replying in such a mellow manner.
EvilCensor is offline  
Old 04 May 2010, 19:18   #4
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 51
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
heheheheheh


could`t resist

Edit

the Dataflyer 500 is actually the Dataflyer (PLUS) mounted in a case suitable for connection to the side expansion slot of the A500 (or A1000)

sounds like a good card

have you booted of a floppy
cosmicfrog is offline  
Old 04 May 2010, 19:18   #5
EvilCensor
A1000 User
EvilCensor's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, England
Posts: 47
Send a message via MSN to EvilCensor
I forgive ya
EvilCensor is offline  
Old 04 May 2010, 19:37   #6
EvilCensor
A1000 User
EvilCensor's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, England
Posts: 47
Send a message via MSN to EvilCensor
I've been booting from Kickstart disks 1.1 and 1.2 - I've now removed all memory and I'm still having no luck with it.

The harddrive part of it isn't the problem, got that working, it's the memory side of it - the previous owner had it in a KS1.3+ A500 setup.
EvilCensor is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1000 memory a1000rules support.Hardware 0 02 May 2013 15:42
Amiga 1000 and a DataFlyer 500? EvilCensor support.Hardware 4 09 March 2010 03:54
Problem with memory expansion on a dataflyer 500 webmany support.Hardware 0 30 November 2007 17:59
Dataflyer 500 Unknown_K Retrogaming General Discussion 1 30 December 2002 01:57
AMIGA DATAFLYER + 8Mb Memory + SCSI HD Fissuras MarketPlace 4 09 November 2002 20:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06319 seconds with 13 queries